BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.299,22
HABER /  SPOR

Antalyaspor Ankaragücü'nü tek golle yıktı!

Spor Toto Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü evinde ağırladığı Antalyaspor’a 1-0 yenildi.

Abone ol

Antalyaspor'un Bülent Korkmaz yönetimindeki iyi gidişatı sürüyor. 7. haftada Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelen Antalyaspor rakibini tek golle geçmeyi başardı ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

Kısıtlı imkanlara rağmen takımlarıyla şu ana kadar çok iyi bir grafik sergileyen İsmail Kartal ile Bülent Korkmaz'un taktik savaşını Korkmaz kazanmayı başardı.

Antalyaspor'a galibiyet golünü getiren isim ise 18. dakikada Hakan Özmert oldu.

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 13'e yükseltirken, Ankaragücü 10 puanda kaldı.

MKE ANKARAGÜCÜ - ANTALYASPOR

Stat: Osmanlı
Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Süleyman Özay, Hakan Yemişken

MKE Ankaragücü: Hopf, Erdem Özgenç, Yalçın Ayhan, Alihan Kubalas, Mehmet Sak, Sedat Ağçay, Faty, Bifouma (Dk. 83 Cerci), Putsila (Dk. 59 İlhan Parlak), Mokhtar (Dk. 59 Kenan Özer), El Kabir

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Celustka, Diego, Cissokho, Chico, Yekta Kurtuluş (Dk. 69 Danilo), Hakan Özmert, Doğukan Sinik (Dk. 87 Serdar Özkan), Maicon (Dk. 77 Harun Alpsoy), Doukara

Gol: Dk. 18 Hakan Özmert (Antalyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 55 Faty, Dk. 65 Mehmet Sak (MKE Ankaragücü), Dk. 72 Danilo, Dk. 75 Hakan Özmert, Dk. 84 Boffin, Dk. 90+3 Celustka, Dk. 90+4 Chico (Antalyaspor)