BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adıyaman'da sağlıkçılar burada buluşacak

Adıyaman Sağlık Müdürlüğü, binasında yapılan yeni düzenleme ile içersinde çeşitli birimlerin olduğu yeni salonun açılışı yapıldı.

Abone ol

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş kurdeleyi birlikte kesti. Kurum müdürleri, hastane başhekimleri ve sağlık çalışanlarının katıldığı açılışta, bina gezildi.

Vali Ramazan Sodan, hayırlı olması dileklerinde bulunarak sağlık alanında güzel gelişmeler yaşandığını ifade etti. Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ise, Sağlık Müdürlüğü'ne ait 300 kişilik konferans salonu ile birlikte bir fuaye alanı, kulis ve hazırlık odasının yanı sıra 30 kişilik mini bir toplantı salonunun hizmete açıldığını kaydetti.

Taş, "Burası müdürlüğümüzün hizmet içi eğitimleri, halka yönelik panel, sempozyum ve konferanslarda rahatlıkla kullanabileceğimiz teknik ve fiziki donanıma sahip modern bir salondur. Rahatlıkla kullanabileceğimiz teknik ve fiziki donanımına sahip olan bu modern salon 280 bin TL civarında olup, döner sermaye kaynağından finanse edildi" dedi.