BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,91
HABER /  GÜNCEL

Adil Öksüz görüntüleri bomba! Yeni sızdırıldı

15 Temmuz'da düzenlenen kanlı darbe girişiminin planlayıcıları arasında yer aldığı belirlenen örgütün Hava Kuvvetleri İmamı firari Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol

FETÖ'cü darbe girişiminin planlayıcıları arasında olan "Hava Kuvvetleri İmamı" Adil Öksüz, Gülen Cemaati'nin sıkça yediği 'maklube'nin ustası olduğu ortaya çıktı. 

2011 VAN DEPREMİNDEN SONRA ÇEKİLMİŞ

Görüntüler 23 Ekim 2011 Van Depremi sonrasında çekildiği arka fondan gelen haberlerden anlaşılıyor. Videoyu sosyal medyada paylaşan adresteki notta "maklubeyi Adil yapar Ali Sami yer" diye bilgi veriyor. Adı geçen Ali Sami, cemaatin rusya imamı olduğu ortaya çıktı.

HAVAALANINDA RUSYA İMAMI ALİ SAMİ KARŞILAMIŞ

15 Temmuz'daki darbe girişiminin hazırlayıcılarından olduğu ve kalkışmayı Ankara'daki Akıncı Üssü'nden yönettiği öne sürülen Hava Kuvvetleri imamı Yrd. Doç. Adil Öksüz, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede Sabah saatlerinde serbest bırakıldı. Ankara'dan bindiği uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidip otomobilini alan Adil Öksüz'ü karşılayan ve cep telefonuyla konuşmasını sağlayan bir kişi, güvenlik kameralarına yansıdı. Yapılan araştırmada, Adil Öksüz'ü karşıladığı belirlenen kişinin önce Ali Kaya adlı bir gurbetçi olduğu ifade edildi. Ancak soruşturmayı derinleştiren İstanbul Emniyeti İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adil Öksüz'ü karşılayan kişinin Ali Sami Yıldırım olduğunu tespit etti.

MAHKEMECE TUTUKLANDI

FETÖ'nün Rusya imamı olduğu belirtilen Ali Sami Yıldırım'ın, Adil Öksüz'ü havaalanında karşıladıktan sonra saklanmasına yardımcı olduğu anlaşıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonla, Ali Sami Yıldırım'ın, kapatılan Meydan gazetesi'nin yazı işleri müdürü Erdal Şen ve FETÖ'nün Kanada imamı olduğu ileri sürülen İLHAN YILDIRIM ile birlikte gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandığı öğrenildi.

FETÖ'NÜN RUSYA İMAMI

Aynı zamanda FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün kayınbiraderi olduğu da kaydedilen Ali Sami Yıldırım'ın, FETÖ'nün Rusya'daki bir numarası olduğu öğrenildi. Ali Sami Yıldırım'ın, Rusya'daki Diyalog Avrasya Vakfı'nın başında bulunduğu da bildirildi.