BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.439,07
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da motosiklet hırsızının savunması pes dedirtti: İnsanlık namına...

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

ADANA'da 5 motosikleti çalan birini de çalma girişiminde bulunun hırsız yakalandı. Çalıştıramadığı motosikletin üzerindeki parmak izlerini kaldırmak için bezle sildiği görüntüler izletilen hırsız, 'İnsanlık namına temizledim. İnsanlık öldü mü? Hırsızlık yapmıyordum' dedi, tutuklandı.

Abone ol

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, art arda park halindeki 5 motosikletin çalınması üzerine harekete geçti. Hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, şüphelinin Ramazan U. olduğunu belirledi.

Görüntülerden motosikletleri çalarken ve bir motosikleti çalıştıramayınca da parmak izlerini bezle silerken görülen şüpheli, suçüstü yakalandı. Ramazan U. ifadesinde, kullanırken yakalandığı motosikleti satın almak için deneme amaçlı sürdüğünü söyledi.

"İnsanlık namına temizledim"

Parmak izlerini silerken kaydedilen güvenlik kamerası görüntülerinin izlettirilmesi üzerine de  “İnsanlık namına temizledim. İnsanlık öldü mü? Hırsızlık yapmıyordum” diyen Ramazan U., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Emekli emniyet müdürü Antalya'da yolcu otobüsünde fenalaşarak öldü eşi feryat etti
Foto Galeri Emekli emniyet müdürü Antalya'da yolcu otobüsünde fenalaşarak öldü eşi feryat etti Galeriye Gözat