BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

ADALET BAKANI ERGİN, DANIŞMANININ OĞLUNUN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, danışmanlarından Adnan Boynukara’nın oğlunun Malatya’da düzenlenen oğlunun düğün törenine katıldı.<br/>Adalet ...

Abone ol

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, danışmanlarından Adnan Boynukara’nın oğlunun Malatya’da düzenlenen oğlunun düğün törenine katıldı.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in danışmanlarından Adnan Boynukara’nın aynı zamanda Adalet Bakanlığı’nda personel olan oğlu Ömer Faruk Boynukara, hayatını Malatyalı Merve Sağlam ile birleştirdi. Reyyah Düğün Salonu’nda düzenlene düğün törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin de katıldı. Düğün Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ve dua yapılması ile başladı.
Bakan Ergin, “Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluk diliyorum. Allah onları her iki cihanda bahtiyar eylesin. Onlara hayırlı gelecek, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu salonda bulanan tüm anne ve babalara kendi evlatları içinde gönüllerince izdivaç yapmak, yaptırmak nasip etsin diyorum. Bekar kardeşlerimize de aynı şekilde düğünlerini yapmak kısmet olsun. Genç çiftleri tebrik ediyorum” dedi.
Düğün törenine katılan BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de, Bakan Ergin ile birlikte aynı masaya oturdu.
Düğüne, Bakan Ergin ile birlikte Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Malatya Valisi Vasip Şahin, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık ve Cemal Akın, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Orhan Erdim, Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, Başsavcı Vekilleri Özden Doğan ve Şeyhmus Şat, AK Parti İl Başkan Vekili Hakan Kahtalı ve il yöneticileri, MESOB Başkanı Şevket Keskin ve kalabalık bir topluluk katıldılar. Bakan Ergin düğünde genç çiftlere takı takarak tebrik etti.
(İHA)