BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

AK PARTİLİLERE UYANIK OLUN ÇAĞRISI

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 21. Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı’nda partililere Akil İnsanlar ve Barış Süreci ile ilgili seslenen...

Abone ol

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 21. Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı’nda partililere Akil İnsanlar ve Barış Süreci ile ilgili seslenen İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, “Bu işi özellikle kaşıyan insanlar var. Dolduruşa gelmeyin ve uyanık olun. Bunun karşılığında iktidarımız hiç bir şey vermiyor” dedi.
AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen 21.Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı’nda partililere Akil İnsanlar ve Barış Süreci ile ilgili seslenen İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, partililere provokasyonlara gelmemeleri konusunda uyardı. Başkan Kurnaz yaptığı açıklama da, “AK Partililer olarak bu barış süreci dönemini titizlikle takip etmemiz gerekiyor. İlkadım ilçemizde hepimiz AK Parti’yi temsil ediyoruz. Vatandaşın kafası karıştırılmak isteniliyor. Kim istemez kanın durmasını? Bu ülkede hangi nedenle olursa olsun kardeş kardeşin kanını döküyor. Bunun bitmesini birisi istiyorsa. Bilin ki bundan bir çıkar ya da menfaat elde ettiği için ya da beklenti içende olduğu bunu yapıyor. Ama memlekete kötülük ediyor. Hiç bir iktidar döneminde bu tür riskler göze alınmadı Başbakanımız akan kanı durdurmak için elinden gelen her şeyi yapacağını gösterdi. Güneydoğuda ki halk bu süreci o kadar heyecanla karşıladı ki, Akil insanların güneydoğuya yaptığı ziyarette onları bağırlarına basıyorlar. Onlarda terörün bitmesini sona ermesini istiyoruz. İnşallah Allah nasip ederse bu sorun sona erecek. Analar ağlamasın, ülkenin kaynakları heba olmasın, ülke kalkınsın ve halk kardeşçe yaşasın diye çalışılıyor. Bu işi özellikle kaşıyan insanlar var. Dolduruşa gelmeyin ve uyanık olun. Bunun karşılığında iktidarımız hiç bir şey vermiyor. Bazı partililer, ‘veriyorsunuz’ diyorlar ya, böyle bir şey asla yok. Provokasyona gelmeden bu şekilde cevap verebilirsiniz” dedi.
(İHA)