BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.394,54
HABER /  DÜNYA

AFYONKARAHİSAR’DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Afyonkarahisar Konya karayolunun Gümüşkent kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. <br/>Araç sürücülerinin kimliğ...

Abone ol

Afyonkarahisar Konya karayolunun Gümüşkent kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Araç sürücülerinin kimliğinin belirlenemediği trafik kazasında, Konya istikametinden gelen ve Gümüşkent kavşağına dönmek isteyen 03 ER 626 plakalı otomobil, yolun sağ tarafından gelen 03 VV 998 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada, 03 ER 626 plakalı araç içerisinde bulunan Cemil Balkan ve Erkan Balkan yaralanarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne, diğer araçta bulunan Mehmet Türk, Kazma Poyşin ve Süleyman Çetinkaya da Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazada 03 ER 626 plakalı araç içerisinde sıkışan yaralının çıkarılması için iddialara göre yaklaşık 20 dakika boyunca Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı sivil savunma ekipleri beklenirken, yaralı sıkıştığı yerden daha sonra Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin de yardımıyla çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kazada, araçlardan birinin motorunun 40 metre öteye fırlamasının kazanın ne denli şiddetli olduğunu gözler önüne serdi. Görgü tanıkları, kaza sırasında çok büyük bir gürültü koptuğunu ve yola baktıklarında kaza olduğunu görünce polis ve 112’ye telefonla haber verdiklerini söyledi.
(İHA)