BIST 10.677
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.423,61
HABER /  GÜNCEL

Adalara ulaşım durdu

Çanakkale'de adalara ulaşım durdu. Gidecek olanların dikkatine...

Abone ol

Çanakkale’de, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle, bugün Gökçeada ve Bozcaada’ya deniz ulaşımı sağlanamıyor.

Aniden soğuyan havaya Kuzey Ege Denizi’nde saatteki hızı 70 kilometreyi bulan kuvvetli fırtınanın da eklenmesiyle Gökçeada- Kabatepe ve Bozcaada-Geyikli arasındaki araba vapuru seferleri iptal edildi. GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş. yetkilileri, bugün saat 07.00’de Gökçeada’dan Kabatepe’ye, 07.30’da Bozcaada’dan Geyikli’ye yapılması gereken araba vapuru seferlerinin fırtına nedeniyle iptal edildiğini bildirdi. Yetkililer bu nedenle Kabatepe’den Gökçeada’ya saat 11.00’de ve Geyikli’den Bozcaada’ya saat 10.00’da yapılması gereken seferlerinin de yapılamadığını açıkladı.

Çanakkale Boğazı’nda ise rüzgarın saatteki hızının en fazla 45 kilometreye kadar çıktığı ve Çanakkale- Eceabat ile Lapseki- Gelibolu arasında yapılan araba vapuru seferlerini etkilemediği belirtildi. Çanakkale Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri fırtınanın gün boyu soğuk havayla birlikte etkisini sürdüreceğini açıkladı.