BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Fuhuştan sonra gafil avlandı

İlişkiye girdikten sonra öyle bir gafil avlandı ki soluğu karakolda aldı.

Abone ol

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği 24 yaşındaki H.A.'nın, 250 YTL'sini çaldığı öne sürülen 23 yaşındaki S.K., polisin takibi sonucu yakalandı.

Hırsızlık ve fuhuş yapmak suçlarından poliste kaydı bulunan 23 yaşındaki S.K., geçen cumartesi günü MTK (Manifaturacılar, Tekstilciler ve Konfeksiyoncular) Sitesi'nin yakınındaki bir mobilya atölyesinde çalışan H.A. ile 10 YTL karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştı.

Sitenin yakınlarındaki boş bir arsaya giden S.K. ile H.A., burada ilişkiye girdi. Daha sonra evine giden H.A. iş yerinden aldığı 250 YTL'lik avansın pantolonunun cebinde olmadığını fark etti. Altındağ Polis Karakolu'na gelen H.A., ilişkiye girdiği S.K.'nın parasını çaldığını belirterek şikayetçi oldu.

H.A.'nın verdiği eşkal üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, MTK Sitesi çevresinde önlem aldı. Dün aynı yerde başka erkeklerle fuhuş pazarlığı yapan S.K., Bornova Asayiş Bürosu ekiplerince yakalandı. H.A.'nın teşhis ettiği S.K.'nın işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.