BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Acilde cinnet hali

İki grup kavga etti. Öfkeleri geçmeyen taraflar hastanede kapıştı..

Abone ol

Bursa'da, iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişiyi bıçaklayan kendisi de yaralanan Bilal Bilgin, tedavi için gittiği hastanenin Acil Servisi'nde, kavga ettiği gruptakilerden birini daha yaraladı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, 3 kişi ise aranıyor.

İddiaya göre olay, Yaşar Yıldız, cep telefonu bayii olan arkadaşı Şaban Tunç'un (22) kolundaki 50 YTL değerindeki künyeyi takmak için alıp vermedi. Tunç, bir süre sonra yolda karşılaştığı Yaşar Yıldız'dan kolundaki künyeyi isteyip, geri aldı. Ancak, bu nedenle çıkan tartışmada sinirlenen Tunç, sağ eliyle bir işyerinin camına vurup kırdı.

Kırılan camdan eli kesilen Tunç, eve gitti. Elindeki kanı gören ağabeyleri İbrahim (30) ve Kadir Tunç (31) ile arkadaşları Mehmet Tahir Tekin (22), yanlarına Şaban Tunç'u alarak Yaşar Yıldız'ı aramaya çıktı. Tunç kardeşler ve Mehmet Tahir Tekin, Yaşar Yılmaz'ı Küçükbalıklı Mahallesi’nde arkadaşları İlhami Yıldız, Bilal Bilgin ve soyadı belirlenemeyen Engin ile birlikte gezerken buldu.
     
İki grup arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüşürken Bilal Bilgin, İbrahim Tunç'u boğazından, Mehmet Tahir Tekin'i ise üç yerinden yaraladı. Kavga sırasında Bilal Bilgin de bacaklarından yaralandı İbrahim Tunç ve Mehmet Tahir Tekin, ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, yaralı Bilal Bilgin kendi imkanlarıyla hastaneye geldi. Acil serviste yaralı arkadaşlarını bekleyen Kadir Tunç'u gören Bilgin, ona da bıçakla saldırdı. Tunç'u da kolları ve bacağından yaralayan Bilgin, güçlükle etkisiz hale getirildi. Bilgin, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Dört kişinin yaralandığı kavgayla ilgili soruşturmaya, Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Şaban, İbrahim ve Kadir Tunç ile Mehmet Tahir Tekin ve Bilal Bilgin gözaltına alınırken, kaçan Yaşar Yıldız, İlhami Yıldız ve Engin adlı kişinin arandığı bildirildi.