BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.383,60
HABER /  GÜNCEL

82 puan Trabzon'u ürkütüyor

1995-96 sezonunda 82 puanla rekor kırsa da şampiyonluğu F.Bahçe'ye kaptıran Trabzon, benzer akıbete uğramak istemiyor.

Abone ol

Süper Lig'de 73 puan ile lider Fenerbahçe'nin averajla gerisinde ikinci sırada yer alan Trabzonspor, şampiyonluk için kalan üç maçını da kazanıp 82 puana ulaşarak sarı-lacivertli takımın puan kaybetmesini bekleyecek.

Trabzonspor lig tarihinde rekor puanına Şenol Güneş ile 1995-96 sezonunda 82 puanla ulaşmış ancak 84 puanlı Fenerbahçe'nin ardında kalıp ligi ikinci sırada bitirmişti. Trabzonspor bu sezon son üç maçını kazanıp rekor puanına yine ulaşsa da Fenerbahçe'nin puan kaybetmemesi halinde rekor puanıyla yine şampiyonluğa ulaşamamış olacak.

'HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN'
Başkan Sadri Şener bu konuyla ilgili kalan maçların tümünü kazanıp mutlu sona ulaşacaklarına yürekten inandıklarını söyledi. Şener, "Önümüzde 3 maç var. Fenerbahçe puan kaybedecek ki, biz şampiyon olalım. Ama belli olmaz. Enteresan takımlarla iki takım da maç yapacak" diye konuştu. Trabzon'da maç kazanmanın kolay olmadığını söyleyen Şener, "Tarihimize herkes bakarsa bunu rahatlıkla görebilir. Fenerbahçe de kendisine baksın. Biz de kendi işimize bakalım" ifadelerini kullandı.