BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

8 haftalık ömrü kalan şov yıldızı

Doktor 8 hafta sonra öleceksin dedi. Sevgilisi hemen evlenme teklif etti. Ölmeden beyaz gelinlik giyecek.

Abone ol

8 hafta ömrü kaldığını öğrenen, reality şovların İngiltere'deki aranan ismi Jade Goody, bu arada sevgilisiyle evlenecek..

İngiltere'de 2002'de "Biri Bizi İzliyor" programıyla ünlenen, daha sonra bir çok şova davet edilerek kendi programını da yapan, biyografisini yazıp adını taşıyan parfüm çıkaran Jade Goody'ye (27) geçen yıl rahim kanseri teşhisi konulmuştu.

Doktorlar Goody'ye kanserden kurtulamayacağını, sekiz haftası kaldığını söyledi. Bunu öğrenen erkek arkadaşı Jack Tweed (21), cuma günü kendisine evlenme teklif etti. Çift cenazeden önce nikâha hazırlanmaya başladı. Tekerlekli sandalyedeki Jade Goody, önceki gün nişanlısı ve nişanlısının annesiyle çıktığı alışverişten, Armani'den gelinliğini seçerek hastaneye döndü.

ÜNLÜLER SEFERBER

Nikâhın önümüzdeki günlerde Goody'nin tedavi gördüğü Londra Royal Marsden Hastanesi'ndeki küçük kilisede, aile arasında yapılacağı belirtildi. Daily Mail gazetesi, Sir Elton John'un Windsor Kalesi yakınındaki 20 milyon sterlin değerindeki malikânesini çiftin kullanımına bıraktığını yazdı. Gazete ayrıca Jade Goody'nin Harrods'da gördüğü bir elbiseyi beğenerek "en güzel elbise" sözleriyle nitelediğini duyan mağazanın sahibi Muhammed El Fayed'in, elbiseyi düğün hediyesi olarak çifte vermek istediğini belirtti. Son günlerinde kanserle mücadelesinin belgeseli çekilen Jade Goody, "Hayatımın yetişkin yıllarının tümünü kendim hakkında konuşarak geçirdim. Şimdi tek fark, ölümüm hakkında konuşuyor olmam. Kameralar önünde yaşadım, belki de kameralar önünde öleceğim. Bu bazılarının hoşuna gitmeyebilir, fakat diğerlerinin ne düşündüğü umurumda değil. Bu noktada her şey benim ne istediğimden ibaret" diye konuştu