BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,73
ALTIN 2.446,01
HABER /  SPOR

Eski Fenerli Aslan oluyor!

Sezon başında olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den ayrılmıştı. Şimdi Türk vatandaşı olan futbolcuya Galatasaray kancayı taktı.

Abone ol

Galatasaray sezon başında olaylı bir şekilde Fenerbahçe´den İspanya´nın Real Betis takımına giden milli yıldıza kanca attı. Haldun Üstünel, Sambacı´yla gizlice görüşüp, transfer teklifinde bulundu.

YENİ SEZONUN BOMBALARI

Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Galatasaray’ın gündemine Aurelio bombası düştü... Sarı-Kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılarak İspanya’nın Real Betis takımına transfer olan Sambacı’yı almak için girişimde bulunduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Türkiye-Fildişi Sahili milli maçı için İzmir’e gelen Aurelio’ya, Sarı-Kırmızılı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.

YERLİ STATÜSÜNDE

Aurelio’nun milli maç sonrası İzmir’den İstanbul’a dönerken Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel’le başbaşa bir görüşme yaptığı ve bu görüşmede ikilinin Türkçe konuştukları bildirildi. Ne tercüman, ne de menacerin alınmadığı konuşmanın ardından Aurelio’nun ‘Evet’ ya da ‘Hayır’ demediği, konuyu zamana bıraktığı ifade edildi. Şimdiden gelecek sezonun planlarını yapan Galatasaray’ın, yerli statüsünde olduğu için Mehmet Aurelio’yu almayı çok istediği kaydedildi. (Fanatik)