BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.507,90
HABER /  GÜNCEL

75 günde 200 kişiye satıldı

Yurttan kaçan 16 yaşındaki genç kız 2,5 ay kabusu yaşadı. Kızı zorla bir depoya kitlediler ve tam 200 kişiye sattılar.

Abone ol

İzmir'de Kız Yetiştirme Yurdundan kaçarak Bursa'ya gelen 16 yaşındaki kızı zorla depoda tutarak 2 buçuk ayda 200'den fazla erkeğe pazarladılar. Polis ekipleri kızı pazarlayan zanlyı ve ilişkiye girenleri gözaltına aldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri yurttan kaçan yaşı küçük bir kızın zorla tutularak erkeklere pazarlandığı ihbarını alınca operasyon için düğmeye bastı.

Çırpan Mahallesi'nde bir mobilya atölyesine ait depoda tutulan D.G'yi kurtaran polisler kızın ifadesine başvurarak operasyonu derinleştirdi. 16 yaşındaki D.G. iki ay önce erkek arkadaşı Fatih isimli kişiyle Bursa'ya geldiğini daha sonra erkek arkadaşının kendini terk ettiğini anlattı.

Bursa'da Önder Ö. isimli daha önceden tanıdığı bir şahsın yanına gittiğini belirten D.G. "Bana kalacak yer sağladı. Daha sonra müzikhollerde kimliksiz olarak çalıştım. Geceleri çalıştırıyor gündüzleri pazarlıyordu. İki buçuk ayda 200'den fazla erkek ile birlikte oldum" dedi. D.G. ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

Polis ekipleri genç kızın ifadesine göre, pazarlayan Önder Ö (24) ve ilişkiye giren T.K (23), D.O (22), T.M (33), R.F (26), S.B (26), T.Ç'yi (32) gözaltına aldı. 16 yaşındaki kız Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edildi.