BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

7 yaşındaki kızın korkunç sonu

Geçtiğimiz hafta eşinden boşanmıştı.. Bir süredir işsizdi. Kızıyla birlikte kaldığı otel odasında dehşet saçtı.

Abone ol

İzmir'in Konak ilçesinde, eşinden boşanan bir adam yedi yaşındaki kızıyla beraber kaldığı otelde kızını elleriyle boğarak öldürdü sonra kendini bıçaklayarak intihar etmek istedi.

Gaziemir ilçesinde bir temizlik şirketinde çalışan Uysal Tarık A. (32) bir süre önce işten çıkarıldı. Dışarıda bir süre iş arayan genç adam iş bulamayınca eşi tarafından terk edildi.

Geçen hafta Cuma günü eşinden boşanan Uysal Tarık A., 7 yaşındaki kızı Sedanur'u yanına alarak Kahramanlar'da bir otele yerleşti. Üç gündür otelde kalan Uysal Tarık A., bugün sabah girdiği bunalım sonucu kızını elleriyle boğarak öldürdü.

ÖLDÜRÜP BAŞINDA BEKLEDİ

Kızını boğduktan sonra bir süre başında bekleyen baba, polisi arayarak durumu bildirdi. Polisler otele gelmeden önce kendini de bıçaklayarak öldürmek istediği sırada Uysal Tarık A., cinayet bürosu ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı ve ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ayrıldığı eşinin isminin Özlem olduğu öğrenilirken eşine konuyla ilgili bilgi verildi. Otel sahipleri görüntü almak isteyen gazetecilere saldırdı.