BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.437,99
HABER /  GÜNCEL

7 erkek öğrenciye tecavüz! Yurt kapatıldı! Tecavüzcü tutuklandı...

İZMİR Dikili’deki temezlikçisi tarafından 7 erkek öğrenciye tecavüz edilen Özel Miyase Yılmaz Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu kapatıldı. Ö.F.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı....

Abone ol

İZMİR'in Dikili ilçesindeki 7 erkek öğrenciye tecavüz edildiği ortaya çıkan Özel Miyase Yılmaz Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu kapatıldı. Tecavüzcü Ö.F.E. de çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YURT KAPATILIP MÜHÜRLENDİ: İzmir'deki korkunç olayın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında tecavüzlerin gerçekleştiği ortaöğretim öğrenci yurdu hakkında kapatma kararı verildi. Yurt yöneticileriyle ilgili de adli ve idari soruşturma başlatıldı.

TECAVÜZCÜ TUTUKLANDI: Yurtta temizlikçi olarak görev yapan Ö.F.E. gözaltındaki ilk ifadesinde suçunu itiraf edince savcılık tarafından tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevkedildi. Hakimlik de tecavüzcü görevliyi tutuklayarak cezaevine gönderildi. 

MAĞDUR ÖĞRENCİ SAYISI ARTABİLİR: Yurtta kalan son kalan öğrenciler de akşam saatlerinde yurttan nakledildi. Şikayetçi sayısının artabileceği de edinilen bilgiler arasında...

İğrenç olay! Yurtta 7 erkek öğrenciye tecavüz etti...