BIST 10.308
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.393,38
HABER /  GÜNCEL

350 genel müdür Boğaziçi Köprüsü'nde yürüdü

Hilton Worldwide'ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'daki otellerinden 350 Genel Müdür, Boğaziçi Köprüsü'nü yürüyerek geçti.

Abone ol

Hilton Worldwide'ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'daki otellerinden 350 Genel Müdür, Emniyet Tşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği yararına Boğaziçi Köprüsü'nde yürüyüş yaptı.

Hilton Worldwide Avrupa Bölge Başkanı Simon Vincent ile Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanı Rudi Jagersbacher'in liderlik ettiği yürüyüş, normalde yayalara kapalı olan Boğaziçi Köprüsü üzerinden Asya ile Avrupa'nın sembolik olarak biraraya getirilmesini temsil ediyor.

Ana amacı üniversite öğrencilerine burs sağlayan, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) hakkında toplumu bilinçlendirmek ve maddi destek sağlamak olan bu benzersiz etkinlik, Hilton Worldwide Genel Müdürleri 2011 Konferansı ve Hilton in the Community Foundation'ın 10. Yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirildi.

Hilton Worldwide grubu yürüyüşe sponsorluk yoluyla 35.197 Türk Lirası gelirin tamamı EMHAYAD çalışmalarına aktarıldı. Türkiye çapında 32 şube ile faaliyet gösteren EMHAYAD, emekli, malul, hayatını kaybetmiş ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan polis memurlarının üniversitede okuyan çocuklarına burs imkanı sağlıyor.

Hilton Worldwide Avrupa Bölge Başkanı Simon Vincent, "Bu zorlu yürüyüş Hilton in the Community Foundation'ın 10. yıldönümü dolayısıyla Türkiye'nin genç insanlarına desteğimizi sunmak için harika bir yoldu. Kıtaları aşmak, bizim bölgeler arasında güç birliği yapmak, gençlere bir destek ağı oluşturmak ve başarılı olmalarına yardımcı olmak için birlikte çalışma arzumuzun simgesel bir göstergesi oldu" dedi.

Hilton Worldwide Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanı Rudi Jagersbacher, "Toplulukları güçlendirmek bizim felsefemizin önemli bir parçasıdır ve işbirliği yaparak faaliyet göstermekte olduğumuz bölgelere çok olumlu etkilerde bulunabiliriz. Umarım köprüyü yürüyerek geçme etkinliğimiz EMHAYAD'a Türkiye'de genç insanların hayatında büyük bir değişiklik yapmak için ihtiyacı olan gücü sağlayacaktır ve Hilton in the Community Foundation'ın misyonuna verdiğimiz desteği de gözler önüne serecektir" dedi.

EMHAYAD Baskan Vekili Emine Bayar ise organizasyonla ilgili olarak "Hilton'un desteği ile ihtiyaç sahibi, daha fazla başarılı üniversite öğrencisine ulaşabileceğiz. 24 yıldan bu yana çalışmalarını sürdüren EMHAYAD, halen Türkiye'de 32 şube ile faaliyettedir ve daha iyi hizmet verebilmek için şube sayısını artırmaktadır. Hilton'un bu katkısı ile, kısıtlı imkanlarımız nedeni ile burs verme şansımızın olmadığı başarılı öğrencilere de burs verebileceğimiz için çok mutluyuz" dedi.

AVRUPA'NIN EN ÖNEMLİ YARDIM KURULUŞU

Hilton Worldwide'ın Avrupa'daki sosyal yardım kuruluşu olan Hilton in the Community Foundation, 25 yaş altı çocuk ve gençlere sağlık, eğitim desteği ve afet bölgelerine yardım gibi önemli alanlarda destek vermek için kuruldu. Türkiye'de EMHAYAD'ın çalışmaları ile vakfın yardım amaçları stratejik olarak aynı doğrultuda buluşuyor. Bu yıl, kaynak oluşturma ve bağış çalışmalarında 10. Yılını kutlayan vakıf bugüne kadar, ihtiyaç sahibi gençlere destek veren 900'den fazla yardım kuruluşuna 9 milyon sterlinden fazla (23 milyon liradan fazla) bağışta bulundu.

Hilton Worldwide 1955'den beri Türkiye'de faaliyet göstermektedir ve şu anda 15 oteli ile hizmet sunmaktadır. Hilton Worlwide, en son açılan DoubleTree by Hilton Istanbul – Old Town, Double Tree by Hilton Avanos – Kapadokya ve DoubleTree by Hilton Istanbul Moda Otelleri de dahil olmak üzere, 2011 senesinde 11 otel açmayı planlamaktadır.