BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32
HABER /  GÜNCEL

3 kedicik lüks otomobille kaçarken yakalandı! Babuna da var...

Adnan Hoca grubuna yönelik operasyonda Ankara'da bir villayı basan polis, evdeki üç kadının kaçtığını tespit etti. Lüks bir araçta yapılan aramada aralarında Oktar Babuna'nın kardeşi Hüma Babuna'nın da olduğu 3 kedicik yakalandı.

Abone ol

ADNAN Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul merkezli 4 ilde başlatılan operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkartılan 3 kadın, Ankara'da lüks otomobille kaçmaya çalışırken yakalandı. Yakalananlar arasında Oktar Babuna'nın kız kardeşi Ayşegül Hüma Babuna da bulunuyor... Operasyon başladığında Hüma Babuna twitler atıyordu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon kapsamında, Ankara'nın Çayyolu semtinde belirlenen lüks villaya sabah 06.00 sıralarında baskın yapıldı.  Baskında, haklarında gözaltı kararı bulunan 3 kadının kaçtıkları tespit edildi. Kadınların yakalanması için bölgede çalışma başlatan ekipler, şüphelendikleri lüks otomobili durdurdu.

HÜMA BABUNA TWIT ATIYORDU : Adnan Oktar ile adamları gözaltına alınırken Hüma Babuna twitter hesabından şunları yazmıştı:

Hüma Babuna kimdir Adnan Oktar kediciği

Oktar Babuna da gözaltına alındı kardeşi aranıyor