BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,29
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Instagram'ın yeni özelliği çok konuşulacak!

Instagram’a yeni bir özellik daha eklendi. Hikayeler'e eklenen bu özellik sayesinde artık soru sorulabilecek.

Abone ol

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformlarından biri olan Instagram’a yeni bir özellik daha eklendi. Hikayeler'e eklenen bu özellik sayesinde artık soru sorulabilecek.

Geçen hafta gündeme gelen bu özellik, direkt olarak Hikayeler bölümüne entegre edilmiş durumda. Artık Instagram'ın vazgeçilmez özelliklerinden biri olan Hikayeler, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Yakında herkes için aktif edilecek olan bu yeni özellik, plarforma başka bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz üzere kullanıcılar, hesapları üzerinden anket açabiliyor. Bu sayede takipçilerinin görüşlerini alabilen kişiler, artık “soru alma” özelliğine de kavuşacak. Çıkarma şeklinde gelen özellik, takipçilerin mesaj atmak yerine direkt olarak Hikaye üzerindeki kutudan soru sormasına imkan tanıyor. 

Facebook'u sollayan Instagram, getirdiği yeni özellikler sayesinde platformu farklılıklaştırmaya olanak tanıyor. Normalinde sadece fotoğraf paylaşımı amacıyla kullanılan Instagram'ı artık farklı amaçlarla da kullanılabilmekte.

Şimdilik kademeli olarak dağıtılan özelliğin önümüzdeki haftalar da tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bakalım ''soru sorma'' özelliği beklenilen ilgiye ulaşacak mı hep beraber göreceğiz.

Kaynak: Teknolojioku