BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35
HABER /  GÜNCEL

Tarkan Yavaş kimdir aslen nereli Adnan Oktar'ın suç makinesı

Tarkan Yavaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve yakalandı mı soruları Adnan Oktar ve sözde müritlerinin gözaltına alınmasının ardından merak konusu oldu. Adnan Oktar'ın iki numaralı adamı olan örgütün suç makinesi Tarkan Yavaş hakkında merak edilenler...

Abone ol

30 yıldan fazla Adnan Oktar'ın en yakınında olan, örgütün 2 numarası suç makimesi Tarkan Yavaş kimdir, aslen nereli ve nereye kaçtı soruları merak konusu oldu. Tarkan Yavaş, çocuk istismarı dahil bir çok suçtan aranıyor

TARKAN YAVAŞ KİMDİR:  Adnan Oktar'ın suç makinesi haline gelen 2 numaralı adamı Tarkan Yavaş Kimdir?

30 yıldan bu yana Adnan Oktar'ın arkadaş grubu içerisinde yer almaktadır. Hem Osmanlı hem Cumhuriyet döneminde eğitim tarihimizde önemli bir yere sahip olan Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuştur.

Ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirmiş ve aynı üniversitede Siyasi Tarih bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Adnan Oktar'ın Fahri Başkanı olduğu ve Yaratılış gerçeği, evrim teorisinin geçersizliği, Kuran mucizeleri başta olmak üzere bilimsel ve imani konularda yurt içi ve yurt dışında binlerce konferans düzenleyen Teknik ve Bilim Araştıma Vakfı'nın ve milli değerlerimizin milli birlik ve beraberlik konusunda halkımızı bilinçlendirme ve milli değerlerin korunması yönünde toplumsal duyarlılığı arttırma amaçlarını taşıyan Milli Değerleri Koruma Vakfı'nın uzun yıllardır başkanlığını yapmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü'nde üyeliği halen devam etmektedir. İyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı ve devletin bekasını ve haklarını korumakta kararlı, milli şuura sahip, aydın bir Türk neslinin oluşması en büyük isteklerindendir.