BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.381,99
HABER /  GÜNCEL

3 karım var, kime ne?

Defilesiyle gündem yarattı. Tesettür modacısı 3 karısı olduğunu itiraf etti. Eleştirenlere de böyle seslendi:

Abone ol

Ahmet Hakan dün "" başlıklı bir yazı yazdı. 'Tesettür tüccarı' dediği, ünlü mankenlerle tesettür defilesi yapan Tekbir Giyim'in sahibi Mustafa Karaduman... Sorduğu soru ise "Sizin biri resmi nikáhlı, üçü imam nikáhlı olmak üzere toplam dört eşiniz olduğuna dair güçlü bir tevatür var... Doğru mu bu?"

Mehmet Karaduman bugün Vatan Gazetesi'nden Yusuf Demir'e cevap verdi. Karaduman 3 eşli olduğunu tüm eşleri ve çocuklarıyla birlikte aynı evde yaşadıklarını doğruladı.

BENİM İNANCIMDA BUNLAR YASAK DEĞİL

Karaduman "Bir aradayız, çocuklarımız yanımızda. Çocuklarımın hepsi benim üzerime kayıtlı. Türkiye Cumhuriyeti ne şey yapıyor bilemiyorum. Benim gizlim de yok. Yani aile içinde gizli birşeyimiz yok bizim Allah’a şükür. Ben evliyim çocuklarım var. Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş. Gerisi benim şeyim değil. Benim inancımda da bunlar yasak şeyler değil. Çocuklarım aynı okulda, bir problemleri de yok Allah’a şükür. Bugüne kadar da hiçbir yasal sorun yaşamadım" dedi.

İMAM NİKAHLIYIM DEMİYOR

Karaduman önemli olanın çocuklarının resmen kendi üzerine kayıtlı olmasını olduğunu söylüyor, "ben evliyim" diyor ama ağzından "imam nikahı" lafı çıkmıyor.

Hatta "imam nikahı bizim dinimizde, inancımızda var mı bilmiyorum" diyerek kendini kanunlar karşısında suçlu duruma düşmekten kurtarıyor.