BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Şenere Ergenekon etkisi

Şamil Tayyar yine büyük bir iddiada bulundu. İddianın taraflarından biri Şener, diğeri ise Ergenekon çetesi. Bakın o iddia ne?

Abone ol

Ergenekon Çetesi'yle ilgili yazdıklarıyla gündem yaratan Gazeteci Şamil Tayyar yine tartışılacak iddialar ortaya attı. Tayyar 'Ergenekon Ak Parti'de bir korku iklimi yaratıyor. Psikolojik bir harekât yürütüyorlar. Abdüllatif Şener ve Turan Çömez bu harekâttan etkilendikleri için partiden ayrılmış olabilirler' diyor.

İşte Tayyar'ın gündem yaratacak sözleri:

AK PARTİDEKİ ERGENEKONCULAR

Tabii AK Parti içinde de Ergenekon'la şu ya da bu şekilde bağlantılı bazı isimlerin olduğunu düşünüyorum. Zaten düşünün ki, toplumun % 47 oyunu almış ve iktidardaki bir siyasi partinin içine nüfuz edemiyorlarsa zaten hedeflere çok kolay ulaşamazlar. O yüzden yine bağlantılı olduklarını düşünüyorum.

ŞENER ERGENEKON YÜZÜNDEN Mİ BIRAKTI

Abdüllatif Şener'in 22 Temmuz seçimlerinden önce böyle bir potansiyel cumhurbaşkanı adayı gibi sunulması, yine aynı çerçevede Şener'in aday olmaması, adaylık ihtimalinin ortadan kalkınca daha sonra seçimlerde milletvekili adayı olmamasında, bunların bir dolaylı etkisi olabilir. Hani bu Sayın Şener'le, onlar arasında bağlantı olduğu sonucunu elbette doğurmaz. Ama onlar öyle bir psikolojik harekât yürütüyorlar ki, bu psikolojik harekâttan Sayın Şener etkilenmiş olabilir. Yine Sayın Turan Çömez'in de açıkçası Ergenekon'un yaydığı korku ikliminden etkilenmiş olacağını düşünüyorum. AK Parti içerisindeki, o muhalefet stratejisinin biraz da bu etkilenmeden kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum. Bugün de Çömez gibi olanların sayısı, bu psikolojik harekâttan etkilenmiş ve kafası karışık milletvekili sayısı, yirminin üzerinde.

ERDOĞAN'IN YAKININDALAR

Başbakan Erdoğan'ın çok yakınındaki isimler de var bu yirmi kişi içinde ama isim vermem çok şık olmaz

Kaynak: Referans