BIST 10.044
DOLAR 32,38
EURO 34,68
ALTIN 2.400,24
HABER /  GÜNCEL

24 saatte 9 intihar vakası

Son 24 saattir Emniyet ile Acil Servisler intihar vakaları yüzünden alarm durumundaydı. Çünkü bugün tam 9 intihar vakası yaşandı.

Abone ol

Son 24 saattir Emniyet ile Acil Servisler intihar vakaları yüzünden alarm durumundaydı. Çünkü bugün tam 9 intihar vakası yaşandı.

Öğretmeni boğazını kesti

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu'nda Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Beden Eğitimi öğretmeni Muhsin Demircan, girdiği lokantada eline aldığı bıçak ile boğazını kesti. 2 çocuk babası Demircan, çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kredi kartı yüzünden kendini astı

2 çocuk babası Osman B., evin banyosunda kendisini kabloyla asmış vaziyette bulundu. İddialara göre kredi kartı borcu bulunan Osman B., dün gece bunalıma girerek evin banyosunda kendisini kablo ile astı.

Haciz gelince kendini astı

Bursa'da 66 yaşındaki İşçi emeklisi Mümin Hacıömeroğulları, evine haciz gelince balkona çamaşır ipiyle kendini astı. İki çocuk babası Haciömeroğulları'nın borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği, dört katlı evini borç nedeniyle ipotek altına alındığı öğrenildi.

Yöneticiye kızan kapıcı intihar etti

Aksaray'ın Taşpazar Mahallesi Mevlana Apartmanı'nda 8 yıldır kapıcı olarak çalışan Ali Kara, kendisini apartmanın toplantı salonuna kapatıp, iple asarak canına kıydı. Kapıcı Ali Kara'nın intihar etmesine apartman yöneticisi Ahmet Dinç'in neden olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. İddiaya göre kapıcı Kara'nın yönetici Ahmet Dinç ile tartıştıktan sonra kendini astığı ve "Ölümümden yönetici Ahmet Dinç sorumludur " şeklinde not bıraktığı öne sürüldü.

75 yaşındaki Ayşe Nine, kendini astı

Kandıra'nın Hacımazlı Köyü Gençali Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki 4 çocuk annesi Ayşe Akçay, kendisini evinin bahçesindeki meyve ağacına asarak intihar etti. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, meyve ağacının 1,5 metre yüksekliğinde olması nedeniyle intihar olayını şüpheli buldu. Hacımazlı Köyü sakinleri, yıllardır tanıdıkları ve köyde çok sevilen bir insan olan Ayşe Akçay'ın intihar etmesine bir anlam veremediler.

Belediye işçisi kendini yakmak istedi

Niğde'de belediye işçisi olarak çalışan bir kişi elindeki benzin bidonuyla kendini yakmaya kalkınca, polis müdahale ederek işçiyi etkisiz hale getirdi. Çevredeki vatandaşlara, "Yaklaşmayın yakarım" diyen ve elinde aynı zamanda ekmek bıçağı da bulunan Adıyaman'a polis müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Adıyaman, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adıyaman'ın, alilevi sebeplerden ötürü intihar girişiminde bulunduğu idda edildi.

Sevgilisi terk edince intihar etti

Mardin'in Midyat ilçesinde kız arkadaşı tarafından terk edilen 19 yaşındaki Faris Ari adlı genç intihar etti. Ari," Seni seviyorum. Beni terk etme" diyerek başına dayadığı silahla ateş etti. Olay yerinde can veren Ari'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç kızın sır dolu intiharı

Aksaray Merkez'e bağlı Cangıllı Köyü'nde 16 yaşındaki Nurhan A., göğsüne silyah dayayarak intihar etti. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. SAilahın kime ait olduğu henüz belirlenemedi.

Ayrıldığı eşinin evinin önünde intihar etti

Adana'da 54 yaşındaki Mevlüt Bektaş, ayrıldığı eşinin oturduğu evin bahçesinde kendini ağaca asarak intihar etti. Bektaş’ın bir süre önce ayrıldığı ve bir çocuk sahibi olduğu eski eşine ait olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.