BIST 10.089
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.400,19
HABER /  GÜNCEL

Şahinin gidişine en çok o üzüldü

Erdoğan dün açıkladığı yeni listede kabine dışı kalan isimlerden biri olan Mehmet Ali Şahin'in gidişine en çok Çardak köylüleri üzüldü.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün açıkladığı yeni listede bazı bakanlar kabine dışında kaldı. Bunlardan biri de Mehmet Ali Şahin. Partinin ağır toplarından biri olarak bilinen Şahin'in yeni bakanlar arasında olmaması seçim bölgesi Antalya'da üzüntüyle karşılandı.

Şahin'in yeniden bakan olmamasına 22 Ekim 2007 yılında Dağlıca baskınında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın Manavgat'ın Taşağıl beldesi Çardak köyündekileri de üzüldü.

Şehit Uysal'ın kardeşi Rafet Uysal, Şahin'in görevden alınmasına çok üzüldüklerini söyledi. Rafet Uysal, Şahin'in şehit kardeşi adına Çardak köyüne 13 derslikli bir ilköğretim okulu yaptırmasından ötürü kendisine vefa borçlarının olduğunu belirtti.

Şehit ağabeyi Uysal, "Bakan Şahin bütün isteklerimizi yerine yetirdi. Anneme okul yaptırma sözünü tuttu. Yeniden Bakan olamaması bizleri üzdü. Köyümüzün sorunlarına karşı yakın ilgi göstermişti." diye konuştu.

Çardak köyünden Ramazan Gündoğdu, Şahin'in köylerine çok büyük yatırımları olduğunu söyledi. Gündoğdu, Şahin'in yeniden nakan olamamasına çok üzüldüğünü söyledi.