BIST 10.096
DOLAR 32,26
EURO 34,86
ALTIN 2.432,15
HABER /  POLİTİKA

22 bin 600 YTLlik yemek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül'ün düğün yemeği verildi..

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül (Sarımermer) ile işadamı Abdullah Sarımermer'in oğlu Mehmet Sarımermer'in düğün yemeği, Adile Sultan Yalısı'nda verildi.

Gül ve Sarımermer aileleri ve yakınları ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da yemeğe katıldı. Yaklaşık 200 davetlinin katıldığı yemekte, Borsa Lokantası tarafından hazırlanan kuzu etli düğün çorbası, tandır böreği, buharda pişmiş sebze, zeytinyağlı enginar, bonfile, bademli pilav, beğendi, lavaş ve Pelit Pastanesi tarafından hazırlanan düğün pastası ikram edildi.

Adile Sultan Yalısı'nın kirası için 16 bin 750 YTL, yemek için yaklaşık 22 bin 600 YTL, otopark giderleri için ise 2 bin YTL ödendiği, erkek tarafının karşılayacağı masrafların yaklaşık 107 bin YTL tuttuğu belirtildi.

Basına kapalı gerçekleştirilen düğün yemeği nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, deniz polisi botları da denizden güvenliği sağladı.

Bu arada İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'ndeki nikah törenine, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile CHP İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ'ın da katıldıkları öğrenildi.