BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

21 Aralık gelmiş kimin umrunda!

Fox Tv'de yayınlanan Hayatın Şifreleri programının özel yayınında Şirince'den canlı bağlantılar hayli ilginçti...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM Maya takvimine dayandırılarak kıyametin kopacağı senaryolarını ciddiye alanlar soluğu Şirince'de aldılar. Şirince'ye gidenler 'umduğumuzu bulamadık' diye şikayet ettiler.

Fox TV'de Hayatın Şifreleri programı Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kopması gereken kıyamete özel yayınla ekranlara geldi. Yayın sırasında canlı yayınla Şirince'ye giden vatandaşlara bağlanıldı. Açıkcası kıyamet onların çok umrunda gibi görünmüyor, 'biz 'atmosferi yaşamaya geldik' diyorlar.

HEYECAN OLSUN DİYE GELDİK

21 Aralık'a özel olarak hazırlanan canlı yayında stüdyodan sık sık Şirince köyüne bağlantılar gerçekleştirilirken, Şirince'de bulunan vatandaşların da görüşleri zaman zaman ekrana taşındı. Vatandaşların bir kısımı Maya takvimine inanırken, bir kısım "Ne olur ne olmaz diye geldik" diyorlar. Ama diğer kısmı da "Tabi ki inanmıyoruz böyle bir şeye ama atraksiyon olsun diye geldik" diyor.

YANINIZDAVAN YELEĞİ VAR MI?

Şirince'ye gidenlerin çoğu 'atraksiyon' olsun diye gityiklerini söylerken Ömer Çelakıl'ın 'yanınızda can yeleği var mı?, bir felakete karşı botunuz var' sorunu hayli garip kaçtı.

Vatandaşlar da bu soruya 'bir felaket olmasın diye zaten buraya geldik' diyerek karşılık verdi.