BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.437,15
HABER /  GÜNCEL

2015 kış saç modasını ünlü stilist anlattı!

Saç modelleri ve renkleri yeni sezonda nasıl olacak diye merak edenlere MOS Kuaförlerinin kurucusu stilist Orhan Bademli'den yanıt geldi.

Abone ol

kadınlar için farklı bir anlam taşıyor. Elbette saç renkleri de saç modelleri kadar önemseniyor. Saçlarıyla güzelliklerini arttırmak isteyen kadınlar, saç modasını da yakından takip ediyorlar. 

MOS Kuaförlerinin kurucusu stilist Orhan Bademli, bu kış saçlarda şeftali çiçeğinden ilham alıyor...

2014 – 2015 Sonbahar - Kış sezonunda, güzelliğin en önemli tamamlayıcısı saç ve makyajdaki moda renkler, parlak granit, kahve tonları ve şeftali çekirdeğinden ilham alınan dora tatlı sarılar olacak. Kadınlar güzellikleriyle göz kamaştırmaya ve pırıltılarıyla parlamaya devam edecek.

Bu yılın saç modasının trendi; agresif, üzerinde uğraşılmış gibi görülmeyen doğal dalgalı saçlar…
Doğu kültürünün canlı renkleri, desenleri ve taşıdığı pozitif etki saç renk tasarımcılarını da harekete geçirdi.

Adeta iyileştirici bir reçete oldu diyen Saç Stilisti ve MOS Kuaförlerinin Kurucusu; OB Hair Style Akademi’nin Sahibi Orhan Bademli, “2014 - 2015 Sonbahar Kış döneminde moda dergilerinin kapaklarından ‘pırıltılı granit kahve’ tonlarının çeşitlerini bol bol göreceğiz. Diğer yansımalı tonlarda ise şeftali çekirdeğinin iç bölgesindeki ‘dore tatlı sarıları’ ve kış aylarının serin, sihirli havasını yaşarken kış renklerinden etkilendiğimiz açık sarı ‘soğuk bejlerin ve de grilerin’ hâkimiyetini göreceğiz” dedi.