BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.430,11
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de Özlem Özden eziyet etti

Bu Tarz Benim yarışmasının 3 Kasım'daki bölümünde Özlem Özden hırçınlığı ve dengesiz yorumları ile Ayşenur Balcı'yı ve jüriyi çileden çıkarttı.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasının 3 Aralık akşamı yayınlanan bölümünde Özlem Özden favori isimlerden Ayşenur Balcı'ya eziyet etti. Ayşenur Doğan elendikten sonra oklarını Ayşenur Balcı'ya çeviren Özlem Özden, rakibini çileden çıkartmak için elinden geleni yaptı.

Ayşenur Balcı kıyafetten çok kişiliğine yönelik eleştirilerine rağmen Özden Özden'e yanıt vermedi.

'Teşekkür ederim' demekle yetinen Ayşenur Balcı'nın bu tutumuna da Özden Özden'den 'cici kız tavırlarını oynuyorsun' atağı geldi.

10 dakika süren tartışma boyunca Özlem Özden'den 'moda' ya da 'tarz' kelimesini duymak mümkün olmazken, izleyeci de eziyet çekti.

bu-tarz-benim-özlem-özden.20141204152707.jpg
JÜRİ DE ÇARKETTİ

Özlem Özden'in kabak tadı veren üslubu jüri üyelerinden de eleştiri aldı. Haftasonu elemesinde bir anda Özlem Özden taraftarı kesilen jüri yine çarketmiş göründü.

bu-tarz-benim-ayşenur-balci.20141204152727.jpg
İŞTE ÖZLEM ÖZDEN'İN AYŞENUR BALCI EZİYETİ



GİZEM GÜLER'E DE SALDIRDI

Bu Tarz Benim yarışmasının kalitesini ayağa düşüren Özlem Özden, tarzdan çok yarışmacılara hakaretleri ile gündem olmaya çalışıyor.

bu-tarz-benim-gizem-güler.jpg
Bir dönem anlaştığı Gizem Güler'e de arkasını dönen Özlem Özden, ibretlik bir karakter profili sunuyor. İşte Gizem'e yaptıkları;



NUR YERLİTAŞ KLİBİ

Bu Tar Benim'in renkli ismi Nur Yerlitaş ise şarkılar eşliğinde verdiği pozlara yenilerini ekledi. Ellerini süzerek Müslüm Gürses'in şarkısına eşlik eden Nur Yerlitaş capslik görüntüler verdi.