BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 35,02
ALTIN 2.433,45
HABER /  GÜNCEL

2007ye Conradta girenler için

Conrad İstanbul, yılbaşı kutlamaları için seçkin yemekler ile eğlencesi bol üç farklı mekanında üç farklı program hazırladı.

Abone ol

Lobiden iki kat yükselen yılbaşı ağacı ve altında dolaşan yeni yıl treni ile içinizdeki çocuğu ortaya çıkartacak dekorasyonu ile Conrad İstanbul, yılbaşı kutlamaları için dünya mutfaklarının seçkin yemekleri ile eğlencesi bol üç farklı mekanında üç farklı program hazırladı.

Kuzey İtalyan’ın tatlarını sunan “ Prego” da İtalyan havası esecek. Sevdiklerinizle birlikte başbaşa muhteşem bir yemek keyfi için ideal bir ortam sunan Prego’da a la carte 5 set yemekten oluşan olağanüstü yılbaşı menüsüne, romantik canlı müzik eşlik ediyor. Yeni yılı Prego’nun sıcacık ve romantik havasında şampanya eşliğinde karşılamak 300 YTL...

2006’den 2007’ye geçerken Asya’dan Avrupa’ya bir görüş açısı eşiliğinde; muhteşem Boğaziçi ve Sarayburnu manzaralı “The Summit Bar”, konforu ve sunduğu lezzetleriyle farklı bir ortam arayanlara evsahipliği yapacak. Tapas menüsü, Havyar ve içkileriyle hafif bir yemeği tercih edenler için ideal. Yılbaşına girerken şampanya Conrad-İstanbul’un konuklarına ikramı olacak. Summit’in yılbaşı gecesi, saat 11:00’de başlayacak ve canlı müzik eşliğinde devam edecek… Giriş ücreti saat 10:00’a kadar 50 YTL...

Conrad – İstanbul yeni yılı daha geleneksel bir şekilde karşılamak isteyenleri Türk Gecesi’nin yapılacağı “Monet Restaurant”a davet ediyor. Monet’de kalabalık bir aile yemeğinden, iki kişilik masa oturumuna kadar hertürlü ihtiyaç düşünüldü. Lobi’de bulunan mekanın lobideki yeniyıl ağacını görmesi ve etrafı aydınlatılmış havuz manzarası; yeniyıl atmosferini yaşatıyor. Müzik konusunda ise akşam 19:00 ile 23:00 saatleri arasında gerçekleşecek canlı müziğin ardından, DJ eşliğinde 2007’nin ilk saatlerini geçirmek mümkün. Monet’de yeni yılı Türk Gecesi ile karşılamak 200 YTL... Açık Büfe+ meşrubat+1/2 şişe yerli şarap+geceyarısı şampanya fiyata dahil. 7-12 yaş arası çocuklara %50 indirim.

Ayrıca, 24 Aralık akşamı kutlanan “Noel Yemeği” için Prego’da A la Carte, Summit ve Monet restoran da açık büfe, şampanyalı Brunch ikram edilecektir. 79 YTL... 7-12 yaş arası çocuklara %50 indirim+animasyon.

Yeni bir yılın ilk sabahını sevdikleriyle birlikte sıcak bir brunch sofrasında karşılamak isteyenlere Monet’de şampanyalı brunch ikram edilecek… Büyükler kendi aralarında sohbet ederlerken, küçük konuklar da animasyon köşesinde neşeli dakikalar geçirecekler. Konukların şampanya ile ağırlanacağı yeni yılın ilk brunchı 85 YTL, 7-12 yaş arası çocuklara %50 indirim.

Rezervasyonlarınız için (212) 227 30 00 nolu telefonu arayabilirsiniz.