BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.393,26
HABER /  MAGAZİN

20 milyon dolarlık hata

Oscarlı yıldız Charlize Theron reklam anlaşmasına uymayı unutunca başı derde girdi. Peki ünlü yıldızın büyük hatası..

Abone ol

Lezbiyen bir kadını canlandırdığı 2003 yapımı “Cani” filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan ünlü aktris Charlize Theron, ürün tanıtımı için anlaşma yaptığı bir saat firmasıyla aralarındaki kontratı ihlal edince mahkemelik oldu

31 yaşındaki Theron ile İsviçreli saat üreticisi Raymond Weil’in yaptığı reklam anlaşmasına göre ünlü aktris, Ekim 2005 - Aralık 2006 tarihleri arasında, medya karşısına çıkacağı her ortamda sadece Raymond Weil saatleri takacak ve hayır amaçlı bile olsa, markalı başka aksesuar kullanmayacaktı.

Ancak Theron’lu reklam kampanyasına tam 20 milyon dolar harcadığı açıklanan Raymond Weil, o dönemde Dior parfümleriyle de sözleşmesi devam eden ünlü yıldıza, kontratı ihlal etmekten dava açıp 20 milyon dolar tazminat istedi.

Raymond Weil, Theron’un 14 Mart 2006’da Teksas’taki bir film festivalinde düzenlediği basın toplantısında Dior marka bir saatle görüntülendiğini belirtti. Saat firması ayrıca, Theron’un bir AIDS vakfına yardım amacıyla Şubat 2006-Aralık 2006 tarihleri arasında da anlaşma dışına çıkarak sürekli siyah bir kolye takıp bu vakfın lansmanını yaptığını kaydetti.