BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Reklam arası Kurtlar Vadisi

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Terör aşırı reklam nedeniyle izleyicide sıkıntı yarattı. Peki dizide neler oldu?

Abone ol

Yayınlana girmeden yoğun eleştiriler alan Kurtlar Vadisi Terör, dün akşam başladı. İlk bölüm aşırı reklamlar nedeniyle izleyicide çok fazla iz bırakmadı. Merakla ekran başına geçenler, 15 dakikada bir verilen reklamlar nedeniyle çileden çıktı.

Dizi mezarlıkta teröre oğlunu kurban vermiş bir şehit annesinin, Polat Alemdar ile diyaloğu ile başladı. Kızının da yasadışı örgütün elinde olduğunu söyleyen anne, Polat'tan yardım istiyor. İşte diziden notlar;




Polat Alemdar mahkeme sürecini bitirmiş ve artık eskisi gibi hayatına devam etmek istemektedir, bu yüzden de bağlantılarından kendini kurtarmak niyetindedir.

Zaman zaman terör mağduru bölgeden görüntülerin de olduğu dizide terör örgütünün içinde yeni bir oluşum fidan vermektedir. Bu oluşumu ise yapılan eylemlerden Polat Alemdar sezmektedir.

Bu oluşumun başındaki kişi Sero isimli biridir. Örgütün bu yeni oluşumu duyurmak için yaptığı eylemlerden biri de bir otobüsü durdurması ve kimlik kontrolü yapması ve bazı kişileri öldürmesidir.



Bu yeni oluşum çok güçlüdür ve başında olan Sero isimli karakter ise bağımsız bir devlet için bir başka ülkeyle anlaşmıştır.

DİZİDE DİKKAT ÇEKEN UNSURLAR

Terör uygulayan örgüte PKK denmekten kaçınıldı. Bu isim yerine sadece örgüt denilmekle yetiliniyor.

Diziye yeni giren kahramanların şiveli konuşmalarının önüne özellikle geçilmiş ayrıca nereli oldukları da belirtilmiyor.

Dizide rol alan kahramanlar aracılığıyla son zamanlarda tartışılan bazı ünlü yazarlara ve gazetecilere gönderme yapıldığı da gözlerden kaçmadı.

Eski dizideki birçok kahraman Kurtlar Vadisi Terör dizisinde yerlerini almazken başta Polat Alemdar, Abdulhey, Memati gibi kahramanlar yeni dizide de görev alıyor.

Son olarak ise dizinin sinema kalitesinde çekilmesi de gözlerden kaçmadı..