BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.433,60
HABER /  SPOR

19:07 bombası Tekke mi?

F.Bahçe'nin bugün süper bir transfer duyurarak taraftarı coşturması bekleniyor.

Abone ol

F.Bahçe'nin 1907'yi çağrıştırdığı bugün süper bir golcü transferini duyurarak taraftarı coşturması bekleniyor. Yönetimin Fatih Tekke'yi açıklayacağı öne sürülürken taraftarın gönlünde ise "Ronaldo" var.

Fenerbahçe yönetiminin, günlerdir büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü golcü transferindeki gelişmeleri bugün kamuoyuna duyurması bekleniyor. Çünkü bugün 19 Temmuz (19.07). Yani kulübün kuruluş tarihi 1907'yi çağrıştıran gün. 19.07, Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak bugün ilk kez kutlanacak. Yönetimin, bu büyük günde süper bir golcü transferini duyurarak, 25 milyon taraftarını coşturması bekleniyor. Fenerbahçe yönetiminin bugün yıllardır almak istediği Fatih Tekke'yi açıklayabileceği belirtiliyor.

Sarı-lacivertliler, yabancı kontenjanındaki sınırlamanın kaldırılmaması üzerine rotasını yeniden Fatih'e çevirdi. Önce her fırsatta Rusya'da mutsuz olduğunu açıklayan milli oyuncu ile görüşen yöneticiler, "Gelirim" yanıtını alınca Zenit'le temasa geçti. Fenerbahçeli iki yönetici dün Rusya'da Fatih'in kulübü Zenit ile masaya oturdu. Ruslar "Fatih'i göndermeyiz" dese de Fenerbahçe'nin müthiş teklifi karşısında yumuşadılar. Kulübe yakın kaynaklar büyük yol kat edilen bu transferin her an bitebileceğini açıkladılar.

(Fotomaç)