BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

15 günlük eşini boğdu

Daha 15 gün olmuştu ama kadını elleriyle boğdu. Bakın neden?

Abone ol

Diyarbakır'da pazarcılık yapan 26 yaşındaki Özcan Seyithan, 15 gün önce imam nikahıyla evlendiği 26 yaşındaki Sever Ölmez'i kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istememesi üzerine boğarak öldürdü.

Cinayete hırsızlık görüntüsü vermek isteyen Seyithan, polis tarafından yakalandıktan sonra suçunu itiraf etti. Otopsi raporunda bakire çıkan Ölmez ise toprağa verildi. Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi'nde oturan ve kentte pazarcılık yapan Özcan Seyithan, 15 gün önce görücü usulüyle Sever Örmez ile imam nikahı ile evlendi.

HIRSIZ BOĞDU YALANI

İddiaya göre Seyithan, önceki gece eşiyle cinsel ilişkiyi girmek istedi, ancak eşinin karşı çıkması üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Sever Ölmez, ailesinin yanına dönmek istediğini söyleyince sinirlenen Seyithan, Sever Örmez'i boğarak öldürdü. Cinayetin ardından Özcan Seyithan, evde bulunan kardeşleri Servet ve Vahdet Seyithan'a durumu anlatıp, olaya hırsızlık görüntüsü vermelerini istedi. Bunun üzerine kardeşler, "Evimize hırsız girmiş, yengemizi boğarak öldürmüş" diyerek polisi aradı.

ŞAKAYLA BOĞDUM

Polis, çelişkili ifadeler veren Özcan Seyithan ile iki kardeşini gözaltına alarak soruşturmayı genişletti. Bu sırada Sever Ölmez'in yapılan otopsisinde bakire olduğu anlaşıldı. Özcan Seyithan, daha sonra poliste suçunu kabul ederek, "Eşimle şakalaşıyorduk, o sırada boğazına sarıldım. Elim ağır olduğu için boğulmuş" dedi. Özcan Seyithan ile iki kardeşi polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.