BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,70
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

11 yaşındaki kızı üvey annesi mahvetti

Henüz o 11 yaşında... Üvey anne eline kaldı, öyle bir şiddete uğradı ki hastanelik oldu. Devlet ise ona değil üvey anneye inanıp şiddetçi anneyi serbest bıraktı.

Abone ol

BATMAN’dan gelen üvey aile şiddetinin görüntüleri yürekleri sızlattı... 11 yaşındaki küçük kız üvey anne eline kaldı. Yediği dayak öylesine şiddetliydi ki her yanı ısırıklar içinde, kafası ve kolu kırılmış halde hastaneye gidince yaşadığı dram ortaya çıktı.

Üvey annesinin okula dahi yollamadığı küçük kız sürekli şiddet gördüğünü söyleyerek 'Beni devlet korumaya alsın' dedi.

Başına sopayla vurulup, kafası ve kolu kırılan küçük kız, yaşadıklarını anlatınca üvey anne gözaltına alındı. Ancak üvey anne de suçu oğluna attı ve 'ben yapmadım oğlum yaptı" dedi. Üvey anne F.T. bu itiraf üzerine serbest bırakılırken, Ç.T.’yi döven üvey kardeşi Ö.T. gözaltına alındı.

DEVLET KÜÇÜK KIZA DEĞİL ÜVEY ANNEYE İNANDI

Üvey annenin verdiği ifade ile serbest kalması tepki yarattı. Zira küçük kız gördüğü şiddeti anlatmış ve kendisini üvey annesinin dövdüğünü, sırtını ısırıp kolunu kırdığını söylemişti. O anı da ayrıntılarıyla anlatmıştı.

screen-shot-2014-06-03-at-8.49.34-am.png
BENİ ÇAĞIRDI VE...

Üvey annesi F.T.’den sürekli olarak şiddet gördüğünü belirten Ç.T. hastanelik olduğu olayı aynen şöyle anlatmıştı;

- “Babam Batman Valiliği’nde çalışıyor. Üvey annem ile evde kalıyorum. Sürekli bana şiddet uyguluyor. Hiçbir şey yokken beni vuruyor. Bugün de evdeydim bir şeyle uğraşıyordum, beni çağırdı. ‘Geliyorum’ dedim ama ben gitmeden o geldi ve beni dövdü.

KAFAMA SOPAYLA VURDU BENİ ISIRDI

-Kafama sopayla vurdu. Vücudumun her yerine vurdu. Kolumu kırdı. Sırtımı ısırdı. Her tarafıma vurdu. Beni vururken babam evde değildi. Babamın haberi yok beni vurduğundan. Üvey annemin yanında kalmak istemiyorum. Devlet koruması istiyorum, bana baksınlar


batman üvey anne şiddeti.png

DEHŞETE DÜŞÜREN ŞİDDET

Hastanede yapılan ilk müdahalede küçük kızın kafasına sopa ile vurulmasından dolayı kırıldığı, sol kolunun kırık olduğu ve sırtında da çok sayıda ısırıklardan oluşan morluklar tespit edildi.

Hastanede tedavi altına alınan küçük kızın başına 12 dikiş atılırken kolu ise alçıya alındı.

screen-shot-2014-06-03-at-8.49.54-am.png

1 yıl önce öz annesi Güler Tunç ile babası Bayram Tunç’un ayrıldığını belirten Ç.T., öz annesinden ayrıldıktan sonra üvey annesi ve babası ile birlikte kaldığını söyledi.

OKULA GÖNDERMİYOR

Üvey annesi F.T. tarafından okula gönderilmediğini belirten Ç.T., “Zübeyde Hanım İlkokulu’nda 4. sınıfta okuyorum. Ama üvey annem okula gitmeme izin vermiyor. Okumak istiyorum” diye konuştu.