BIST 9.960
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.435,44
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

11 yaşında Manisa ın penaltı birincisi

11 yaşındaki Hamit Atlığ, Manisa'da yapılan Penaltı Atışları Yarışması'nda 15 penaltıdan 13'ünü gole çevirerek Manisa birincisi oldu.

Abone ol

Sarıgöl Afşar Köyü İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Hamit Atlığ, Manisa'da yapılan Penaltı Atışları Yarışması'nda 15 penaltıdan 13'ünü gole çevirerek Manisa birincisi oldu.

Hamit Atlığ, köyüne ve okuluna birinci olarak dönmesiyle köyde ve arkadaşları arasında sevinçle karşılandı. Manisa penaltı atışları birincisine futbol topu hediye edildi.

Manisa'da yapılan 1999*2000 doğumlu, ilçeler arası karma il futbol seçmelerinden sonra düzenlenen Penaltı Atışları'nda 15 penaltı atışından 13'ünü gole çeviren Hamit Atlığ, "Penaltıları atarken hiç heyecanlanmadım. Sürekli olarak atacağım penaltının gol olacağını düşünerek şutumu attım. Penaltı atarken topu hangi köşeye atacağımı kafamda tasarladıktan sonra şutumu attım ve başarılı oldum. Kaçırdığım iki penaltı kararsız şut atmamdan kaynaklandı. Köyüme ve okuluma penaltı atıiı birinciliıi getirdiğim için mutluyum" dedi.