BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.393,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

1000 çocuğa sünnet kıyafeti dağıtıldı

Sultangazi Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet olan çocukların mutluluğunu paylaştı.

Abone ol

Sultangazi Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında 1000 çocuğa sünnet kıyafeti hediye edildi.

Sosyal ve kültürel alanlarda birçok başarılı çalışmaya imza atan Sultangazi Belediyesi, ilçede ikamet eden dar gelirli ailelere katkı sağlamayı sürdürüyor.

Sultangazi Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 0 212 444 23 32 nolu telefonunu arayarak kampanyaya katılan ailelerin çocukları, Sultangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce tepeden tırnağa giydirildi.

Erkekliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşayan minikler, daha sonra ilçedeki hastanelerde hijyenik ortamlarda sünnet ettirildiler.

SEVİNÇLER PAYLAŞILDIKÇA ARTAR

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hizmette ilk yılını başarıyla geride bırakan Sultangazi Belediyesi’nde taşların giderek yerine oturduğunu söyledi.

Geçen yıl yaklaşık 500 çocuğun A’dan Z’ye giydirilerek sünnet mutluluğunun paylaşıldığını ifade eden Başkan Altunay, “Bu yıl daha fazla çocuğumuzun sünnet sevincine ortak olduk. Biz, sevinçlerin paylaşıldıkça arttığına inanıyoruz. Sultangazi Belediyesi sosyal sorumluluk projelerini giderek daha da arttıracaktır. Vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu olması için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor” dedi.