BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,78
ALTIN 2.400,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Varto'da polisten uçurtma şenliği

Muş'un Varto İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen uçurtma şenliğinin ikincisi düzenlendi.

Abone ol

Varto'da düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Varto Merkez Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) bahçesinde düzenlenen Uçurtma Şenliği'ne, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Veysel Fidan, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Demir, Emniyet Müdürlüğü çalışanları ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Uçurtma şenliğinde bir konuşma Emniyet Müdürü Haluk Demir, uçurtma şenliğinin bu yıl daha renkli geçtiğini ve her yıl daha güzelleşeceğini söyledi.

Bu yıl 400 çocuğun şenliğe katıldığını belirten Haluk Demir; "Bu yıl gerçekten çocukları cıvıl cıvıl gördüm. Çocuklarımızla birlikteliği sağlamak üzere bir şenlik düzenledik. Okul öğretmenleri, öğrencilerle ve velilerle düzenlenen bu şenlik gayet neşeli bir havada geçtiğini ve çocukların eğlendiğini gördüm.

Bu da bizi mutlu etti. Gelecek sene hedefimiz bin kişi olacaktır. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara bir şeyler katacağımızı umuyorum" dedi.

Varto Kaymakamı Mehmet Yıldız ise; "Çocukları cıvıl cıvıl ve çok hareketli gördüm. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün etkinliği gerçekten çok güzel, çocukların burada koşuşmaları gerçekten duygulandırıyor" diye konuştu.