BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,17
HABER /  SPOR

100. yılda 100 bin taraftar

100. yılda büyük hedefler koyan sarı lacivertli takımda İlhan Ekşioğlu'ndan taraftarlara mesaj var.

Abone ol

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, 100. Yılda 100 Bin Taraftar Kartı Projesi'nin yoğun ilgi gördüğünü belirtirken, kombine kart satışında Fenerbahçe Kart sahiplerinin öncelikli olacağını açıkladı. 
 
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, projenin taraftar desteğiyle git gide büyüdüğünü belirtirken, bu yıldan itibaren Fenerbahçe Kart'ı olmayan taraftarlara kombine kart satışı yapılmayacağını belirtti.

Bu uygulamayı, karaborsacıların kulübe ve taraftara yarattığı rahatsızlık nedeniyle başlattıklarını ifade eden İlhan Ekşioğlu, ''6 Şubat Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan gelecek sezonun kombine kart satışında öncelik, şimdiki yerlerini almak isteyen kombine kart sahiplerine verilecektir. Fenerium Tribünü'nün kombine kart satışları ise bu kısım daha önce kombine karta açık olmadığı için 6 Şubat Pazartesi gününden itibaren ilk kez başlayacaktır'' dedi. 
 
Öte yandan, internet sitesinde yapılan açıklamada, Afrika Uluslar Gana Milli Takımı'nda bulunan Stephan Appiah'ın, yarın öğlen saatlerinde İstanbul'da olacağı belirtildi.