BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,82
ALTIN 2.421,54
HABER /  EKONOMİ

Sürpriz pırlanta sizi bekliyor

Dorukkaya Ski&Mountain Resort 14 Şubat'ı sevgilinizle geçirmeniz için size ideal bir ortam sunuyor.

Abone ol

Kaya Hotels&Resorts grubuna bağlı Dorukkaya Ski&Mountain Resort 14 Şubat'ı sevgilinizle karlar içinde geçirmeniz için size ideal bir ortam sunuyor.

12 – 15 Şubat tarihleri arasında Dorukkaya’ya gelecek olan misafirlerimiz, muhteşem “Sevgililer Günü” paketinin ayrıcalığını yaşayacaklar. Sevgililer Günü Partisi ve 1 saatlik kayak dersi ücretinin de dahil olduğu bu pakette 3 gecelik konaklama ücreti 2 kişilik odada kişi başı sadece  375 YTL.

Aşkınızı paylaşabileceğiniz bu en özel günde şehrin gürültüsünden uzakta, romantik anlar yaşamanız için Dorukkaya Ski & Mountain Resort’te rezervasyon yaptıracak olan çiftleri  ayrıca bir sürpriz bekliyor. Rezervasyon yaptıracak olan sevgililerden   yapılacak olan çekilişte 2 çifte  ücretsiz “snowboard”, 2 çifte de ücretsiz “kayak dersi” hediye edilecek.

Ayrıca Sevgilinizle baş başa romantik bir ortamda  yiyeceğiniz akşam yemeğinin ardından  ısmarlayacağınız aşk tatlısından sadece bir tanesinin içine sizin için “tria” yerleştirdik ve gününüzün daha özel geçmesini istedik. 

Sevgilinizle gündüz bembeyaz karların içinde kayak ve snowboard keyfini sürdükten sonra akşam da şömine ateşinin karşısında doyumsuz saatler yaşayabilirsiniz.

14 Şubat‘ta sevgilinize ayrıcalıklarla dolu  özel bir gün yaşatmak istiyorsanız  Dorukkaya Ski & Mountain Resort’te şimdiden yerinizi ayırtın ve aşkınızı O’nunla en güzel şekilde paylaşın.