BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.424,47
HABER /  GÜNCEL

Adnan Polat 6 puanı kurtardı

Galatasaray derin bir nefes aldı. Hırvat futbolcu Robert Spehar'ın ödenmeyen parası nedeniyle FIFA'ya olan borcunu yarın ödenecek.

Abone ol

Galatasaraylı eski yönetici Adnan Polat'ın maddi olarak zor durumda olana kulübe katkı sağlamak için başlattığı bağış kampanyası ilk olumlu meyvelerini verdi.

Adnan Polat, kampanya sonrası hesaplarda biriken paraların kulüp kasasına aktarıldığını belirterek şunları söyledi: "Hesaplarda biriken paranın meblağı konusunda net bir bilgim yok. Fakat, Galatasaray'ın FİFA'ya olan borcunun karşıladığını biliyorum. Sanırsam şu anki para bu borca ödenecek." dedi.

Adnan Polat, 'Galatasaray'ın 6 puanını silinme ihtimalinin bununla birlikte ortadan kalktı mı?' sorusunu yöneltilmesi üzerine, " Evet, toplanan paralar bu olasılığı ortadan kaldır" şeklinde konuştu.

Galatasaray, Hırvat futbolcu Robert  Spehar'ın ödenmeyen parası nedeniyle FIFA'ya olan borcunu yarın ödeyecek. Sarı-kırmızılı kulübün Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Refik Arkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gerekli paranın hazırlandığını ve yarın sabah itibariyle ödemenin gerçekleşeceğini söyledi.

Arkan, miktarın medyaya yansıyan 1 milyon 500 bin doların daha altında olduğunu ifade ederken, söz konusu paranın bağış kampanyasından elde edilen gelirle karşılandığı öğrenildi. FIFA'ya olan borç nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp, küme düşme, Avrupa Kupaları'ndan men ve puan silinme yaptırımlarıyla karşı karşıya kalmıştı.