BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

100 Bin Çek kızı Türk erkeklerini bekliyor

Avrupa’da giderek azalan erkek nüfusu erkekler ve kadınlar arasındaki rolleri de son derece etkiledi.

Abone ol

AB Nüfus ve Üreme Daire Başkanlığı’nın verilerine göre Avrupa’da “1 erkeğe 8 kız” düşerken bu oran Çek Cumhuriyetinde “1 erkeğe 17” kız şeklinde. Uzmanlar durumun gelecek için büyük tehlike oluşturduğunu belirterek Çek Cumhuriyeti’nin nüfus artış hızı durma noktasına geldiği ifade ediyor.

Bu durumu fırsat bilen www.internationalfraudnetwork.biz adlı arkadaşlık sitesi yaptığı araştırma sonucunda sadece Çek kızlarının ve Türk erkeklerinin üye olabildiği bir İnternet servisi geliştirdi.

100 Bin Çek kızı Türk adayları seçecek

Oluşturulan sisteme üye olan Türk erkekleri arasından 100 Bin üye Çek kızları tarafından seçilecek. Üyelerde derdini anlatabilecek kadar İngilizce bilme şartı aranıyor. İnsanlarının çoğunun açık tenli olduğu ülkede koyu tenli Türk erkeklerinin daha da şanslı olduğu söylentiler arasında. Çek konsolosluğundan yapılan yazılı açıklamada ise Çek Cumhuriyeti'ndeki polis merkezlerinden alınacak davet mektubunun gönderilmesi durumunda Türk erkeklerine vize ile ilgili sorun çıkartılmayacağı bildirildi.

Çek kızları Türk erkeklerini seçti

Yapılan anketlerde Çek kızlarının en çekici bulduğu erkek tipinin Türk erkeği çıkması dikkat çekti. Aynı şekilde Türk erkeklerinin de favorileri arasında Çek kızları ilk sıralarda bulunduğu bilinmekteydi. Çek cumhuriyetinde “Czech People” isimli şirketin yaptığı araştırmada Türk erkeklerinin en çekici gelen özelliklerinin ise bıyıklı ve esmer olmalarının yanı sıra Çek kızlarına çok fazla önem vermeleri olduğu belirtildi.

İnternethaber'in notu: Bu haber, www.neguzelhaber.com sitesi tarafından üretilmiş hayali bir haberdir..