BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Bu kömürlükten sadece başı çıktı!

Kadını parça parça ettikten sonra kömürlüğe koydu. Ama bazı parçalarını yok etti. Sonra da herkesle beraber onu aramaya çıktı.

Abone ol

Zonguldak'ta, eşi 32 yaşındaki Yeter Topçu'yu öldürüp, cesedini testereyle parçalara ayırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 33 yaşındaki C.T'nin, eşini, kaybolduğunu sanan ailesiyle birlikte aradığı ortaya çıktı.

Polis, maden işçisi C.T'nin, mesai arkadaşı olan E.K. ile eşinin mesajlaştığını öğrenmesi üzerine cinayeti işlemiş olabileceği üzerinde duruyor.

C.T'nin kan izi bulunan pantolonu ise incelenmek üzere Ankara'ya gönderilirken, Yeter Topçu'nun kayıp olan kol ve bacaklarını arama çalışması ise sürüyor. 

HERKESLE BERABER KARISINI ARAMIŞ

4 çocuk annesi Yeter Topçu, geçen pazar günü ortadan kayboldu. C.T, eşinden haber alamadığını söyleyerek akrabalarını ve komşularını aradı. Yeter Topçu'dan haber alınaması üzerine, C.T. ailesiyle birlikte polise kayıp başvurusunda bulundu. C.T., Çaycuma'dan gelen annesi Fatma, babası Sebahattin Topçu ve evli ablası Münevver Yelkenci ile eşini aramaya devam etti.

CESEDİ PARÇALAR HALİNDE KÖMÜRLÜKTEYDİ

Dün saat 16.00 sıralarında Topçu Ailesi'nin evinin önündeki kömürlükten gelen kötü kokular üzerine komşuları polise haber verdi. Gelen polisler ile aile fertleri birlikte girdikleri kömürlüğü kontrol etti. Polisin açtığı çuvalın içinde gelini Yeter Topçu'nun parçalara ayrılan cesediyle karşılaşan Fatma Topçu ve kızı Münevver Yelkenci sinir krizi geçirdi.

KAYIP OLAN KOL VE BACAKLAR ARANIYOR

Olay yerinde yapılan incelemede, Yeter Topçu'nun öldürüldükten sonra kol ve bacakları ile başının vücudundan kesilerek ayrıldığı belirlendi.

Kömürlükte bulunan Yeter Topçu'nun çuval içindeki vücudu ve başı, incelemenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kömürlükte bulunan 2 el testeresi, 1 motorlu testere ve bir kesere de el konuldu.

Kayıp olan kol ve bacakların bulunması için dün başlatılan arama çalışmaları bugün de sürdürüldü. Polisler, cesedin bulunduğu kömürlükteki kömür çuvallarının arasında cesedin diğer parçalarını bulmaya çalıştı. Kömürlüğün çevresinde de arama yapılırken, cesedin parçalarına henüz ulaşılamadı.

‘MESAJLAŞIYORDU’

Polis, olayın ardından Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nde maden işçisi olarak çalışan Yeter Topçu'nun eşi C.T.'yi işyerinde gözaltına aldı. Pantolonunda ve iç çamaşırlarında kan izi bulunan Cihangir Topçu, ifadesinde eşini öldürmediğini söyledi. Pantolonundaki kanın tavuk keserken bulaştığını ileri süren C.T, işyerinden mesai arkadaşı olan E.K. ile eşinin mesajlaştığını ve evden kaçmış olabileceğini söyledi.

PANTOLONU İNCELENİYOR

C.T., E.K. ile mesajlaştığını öğrendikten sonra eşini öldürmüş olabileceği üzerinde duran polis, gözaltına almak üzere evine ve işyerine gittiği E.K.'yı ise bulamadı. E.K.'yı bulmak için çalışmalar sürerken, C.T'nin kanlı pantolonu ve iç çamaşırları laboratuvar incelemesi için Ankara'ya gönderildi.

4 ÇOCUK ANNESİZ KALDI

Olayın ardından, 10 yıl önce görücü usulüyle evlenen Yeter ve C.T'nin çocukları 10 yaşındaki Nur Sine, 8 yaşındaki İlayda, 2 yaşındaki Berkay ve henüz 6 aylık olan Şengül Topçu ise yakınları tarafından Çaycuma'ya götürüldü. Büyük üzüntü yaşayan C.T'nin dayısı Kamil Topçu, olanlara inanamadığını söyleyerek, “Yeğenim demeye utanıyorum. Böyle vahşeti nasıl işler? Zaman zaman alkol alır, eve gitmeyip arkadaşında kalırdı. Bu nedenle de sık sık eşiyle tartıştığını duyuyorduk” dedi.

Babası yıllar önce ölen, Çaycuma'da oturan annesiyle sık sık görüşen Yeter Topçu'nun amcası Nadir Çokan ise vahşeti duyduktan sonra geldiği olayı duyduktan sonra geldiği Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi önünde gözyaşlarına boğuldu.