BIST 9.885
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.450,57
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal ne zaman başlıyor hangi kanalda?

Zuhal Topal ne zaman başlıyor hangi kanalda saat kaçta sorusu binlerce izleyici tarafından merak ediliyor. Farklı formatlarla televizyona çıkmaya hazırlanan Zuhal Topal ne zaman ekranlara dönecek? Zuhal Topal ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Zuhal Topal evlilik programı mı yapacak ne zaman başlıyor hangi kanalda sorusu merak ediliyor. Zuhal Topal, Star Tv ile mi anlaştı Zuhal Topal ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Zuhal Topal evlilik formatı dışında yine kendi ismiyle yeni programa başlamak için kolları sıvadı. Şimdilik tatilde olan ve programının ne zaman başlayacağı belli olmayan Zuhal Topal, konuyla ilgili olarak instagram hesabından açıklama yaptı.

Zuhal Topal, yaklaşık 10 gün önce yaptığı paylaşım ile Star Tv ile görüşmelerin devam ettiğini duyurdu. Evlilik programından farklı olarak ekranlara çıkacak olan Zuhal Topal'ın hangi kanal ile anlaştığı hatta yeni sezonda olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Öncelikle yapılan o paylaşıma bakalım:

Zuhal Topal 25 Ağustos tarihinde Star Tv'nin yaptığı paylaşımı kendi instagram hesabı üzerinden paylaşarak duyuru yayınladı. Fakat 3 gün sonra tekrar paylaşım yapan Topal, kanallarla devam ettiğini fakat yapımcı firmasını değiştireceğini duyurdu.

Konuyla ilgili henüz açıklama yapmayan Zuhal Topal, hangi kanalda başlayacağını duyurmadı. Hala tatilde olan Zuhal Topal, deniz ve havuzdan fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor.