BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Zarrab davasının eski savcısından Erdoğan'lı tweet

ABD'de Reza Zarrab davasının iddianamesini hazırlayan savcı Preet Bharara, Donald Trump yönetimini eleştirmek için bir dizi tweet attı. Tweetlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da adı geçiyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Batı medyası sevmediği insanları şeytanlaştırıp,insanların gözünden düşürüyor.Onların peşinden gidenlerde onların ya adamı veya bilinçsizce onların değirmenine su taşıyanlardır.Demokrasi götürdükleri yerlere bakın insanlık suçu işleyenler ya onlar ya da yardakçılarıdır.İnsanlık suçu işleyenlere dokunmazlar ama hayvanları kurtarıyoruz diyede reklam yaparlar.

misafir

preet istersen ben sana amerikalı olanı anlatayım 1 sent değerinde malyeti olan kağıt parçalarını basıp yüz dolar değerine dönüştürüp terör ögütlerini finanse etmek dünyadaki tüm terör örgütlerini sevk ve idare etmek son 60 yılda onbir milyon müslümanı katletmek ve katledenlere yardımcı olmak işte amerikalı olmak böyle bir şey.tesçillenmiş terörist bir ülke.çünkü şu anda suriyede pyd veya diğer adı pkk terör örgütüyle iş tutup katliyamlarına kaldığı yerden devam ediyor.söylenecek tek şey allah bin türlü belanızı versin.aşagılık yaratıklar.

Misafir

Amerikan başkanı olacak adam.

  • 1