BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.439,59

Zaman gazetesi yazarları davasında karar çıktı! İşte cezalar

Kapatılan Zaman gazetesi yazarları Mümtazer Türköne, Şahin Alpay, Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan'ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı davada mahkeme kararını verdi... İşte o cezalar ve tahliyeler...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

ailesini ve seceresini kimki gizlemiştir bilerek veya bilmeden batılı sömürgecilerin örtülü köstebekleridir. tarih örneklerle doludur. Amerikan düşmanı yada batı aleyhtarı gözükmeleri gerçeği değiştirmez

Misafir

Ahmet Turan ALKAN da bir fetöcü ise neden serbest bırakılıyor?İlle adaleti zedelemek mi lazım!

Misafir

Bir yanda Şehabettin Harput'u serbest bırakın,sonra da ev hapsi verin...Diğer yanda bunlara 10 yıl hapis cezası verin...Bir işi de doğru yapın be! Verecekseniz neden hepsine 10 yıl vermediniz? Şehabettin Efendi orta tarlanın buğdayı mı?

Mumtazer Turkone

Mumtazer Turkone mis gibi hayatin vardi.Demokrasiden,Cumhuriyet kazanimlarindan dibine kadar faydalaniyordun,buna ragmen surekli nimetlerinden faydalandigin Ataturk e saldiriyordun.1 metre boyunla yere,goge sigmadin.Iste sonuc...gittin kimlerden medet umdun.

sami boztepe

A turan alkanın çıktığına sevindim

ahmet kemal

kim içerde kaldı kim çıktı anlaşılmıyor..

salhor

Memleketinin, Sivas'ın âşığı, Tanpınar'ın BEŞ ŞEHİR'inden kinâye bu SİVAS aşkını kaydettiği muhteşem SİVAS ŞEHRENGÎZİ'ne ALTINCI ŞEHİR adını veren Ahmet Turan ALKAN'ın bir hain olmasını hafsalam alamıyor. Tamam, tahliye edilmiş; fakat en başından beri bu adamla ADEM HUDÛDÎ'nin tecellilerini iz'anım, aklım, vicdânım, kalbim kabûl edemedi. İnşaallah bu ikisi aklanırlar. Çünkü yakışmıyorlar.

  • 1