BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.437,39

Yüz nakilleriyle ünlü profesör Ömer Özkan FETÖ'cü mü?

FETÖ iddiaları Akdeniz Üniversitesi'ne uzandı. Üniversiteden bir öğretim üyesi ve eşi yüz nakilleriyle adını duyuran Ömer Özkan'ın da aralarında bulunduğu 14 ismi ihbar etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
salhor

Ben Türkiye'yi yönetiyor olsam, şu anda bütün FETÖ takiplerini tersine çeviririm. Derim ki "İlk hedefiniz muhbirleri araştırmak olsun ey müdde-i umûmîler! Gerçek FETÖCÜ'ler yüzde 90 onlardır!" Şu dünya çapındaki fiilî âlim ve hâzık doktorun Fetö'ye kanacak kadar ahmak olması mümkün mü? Ama namaz kılıyorsa ve cami yaptırma derneğine bağışta bulunmuşsa, yandığının resmidir.

hakan duman

İnsanlar hasımlarını,kıskandıkları insanları vs. fetöcü diye ihbar ederse terörle mücadele sulanır.. Bunu teröristler kendileride yapıyor olabilirler,masumları suçla hem süreci yavaşlat sabote et,örgüte zaman kazandır.içeri alınanların dikkatle alındığını biliyorum ama sonradan salıverilenler malum...prostatı varmış,nezle olmuş,öksürüyor,tıkınamıyor diye mazeretlerle ..

Ali

Zaten delil olarak ihbar yetiyor.Lafla peynir gemisi yürüyor Türkiye'de.Somut delile gerek yok.

Misafir

Yazıklar olsun. Kapasitesiz insanlar ortamdan istifade ederek rakiplerini bilimsel çalışmalarla aşamadıkları için iftiralarıyla legale etmek istiyorlar. Bu adamı işten atsan n'olur ? Adamın Amerika da ve Uzak Doğuda işi hazır. O zaman teklif gelmişti de gitmemişti.

  • 1