BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

YSK Başkanı: Seçimle ilgili çalışmayı tamamladık

YSK Başkanı Güven, seçimlerle ilgili her türlü çalışmayı tamamladıklarını belirterek "Halkıma sükunet tavsiye ediyorum. Sandıkların başında siyasi partilerin temsilcilerinin bulunması gerekir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Şakir

YSK Hiç güven vermiyor.Gözlemci ülkelerde,Demokrasi çok zayıf.

Emir

O değil de,gözlemci olarak seçilen ülkeleri çok beğendim.Yahu bozacının şahidi şıracı olur demişlerdi de inanmazdım.Bunların hakemliğinden hayır gelmez de,herkes sandığına sahip çıksın.Madem millet hakem,herkes sonuca saygılı olsun.Ama şaibesiz olan sonuca.

misafir

evvelki seçimde yaptığınız hileyi yapmayın başka şey istemiyoruz.

hacı baba

hacı baba oyları bi kullansak da sonra açıklasan inanarız be

Inanç

Neden lclmde bır inançsızlık ve güvensizlik var acaba?????

aliihsan polat

reis rabbim yardımcın olsun seni bu ülkenin başından eksik etmesin ALLAH a emanet ol recep tayyip erdoğan

dobra

''Emret reis''.Ömrün ve iktidarın da boyun gibi uzun olsun.Yolun yolumuzdur.Yolun açık olsun.

Misafir

Yarınki Gündem; -sandiklara sahip çıkın 17:00 -chp mühürlü oylar yanmış bulundu 18:00 -elektirikler gitti sayım sırasında 19:00 -bc plakalı araç oy torbası taşıyor yakalayın 20:00 -chp önde sandıkları bırakmayın 20:30 -hayir daha batı oyları gelmedi korkmayın ondeyiz 21:00 -hayir olaaaamaaaz çaldılar hırsızlar..22:00 -buz milletin %60ı cahil koyun zaten.22:30 -Aziz Nesin paylaşımları 23:00 -buz gibi bira 23:30 -Bu ülkede yaşanmaz sohbetleri. 23:30 -izmir marşı kapanış yatış 00:00

Misafir

neden yurtdışından çinden rusyadan neden gözlem ekibi geliyor onlar seçim yaparken türkiye gözlem ekibi gönderiyormu aceba herseye burunlarını sokuyorlar haydı ak parti Allahın izniyle kazanacagız işallah

Misafir

yani hileyi geceden evvel acikliyacagiz diyor.

Misafir

Sandık başında duran müşahidlerin ne işe yarıyor bunlar parti temsilcisi değil mi yenilgi yenilgi hazmedemedikce bahane ara... Allah gostermesin olaki ince kazandı o zaman bahane olmayacak değil mi. TRT yi sat Generalin apoletini Sök YSK dakileri yargıla cin olmadan adam çarpıyor bunlara sesini çıkarmayan vatandaş sadece eline gelen verileri açıklayan bir gorevliyi yargılama ya kalkıyor yazık yazık. .

Misafir

Öyleyse sen oy kullanma.

sonuçlar

sonuçlar 3 gün önce anadolu ajansı verileriyle açıklandı bile bizim oyumuzun hükmü bile olmayacak

MİSAFİR

BU ŞAHSA YANİ SADİ GÜVEN DENEN ŞAHSA ASLA İNANMIYORUM VE GÜVENMİYORUMDA ..BENCE ADI GÜVENSİZ OLMALI İMİŞ..YİNE MÜHÜRSÜZ OYLAR OLACAK VE TABİKİ KENDİ ORGANİZASYONLARI OLACAK BANA GÖRE..

Misafir

Yerel Secimlerde ilanlari unutmayin, bence Millet Oy kullandikdan sonra evlrre gitmesin. Hangi Psrti oldugu önemli degul, verdigin oyu Koru. Ben Öyle yapicam 15 Temmuzda Sokakdaydim, Yarinda Gelecegim icin Sokakda beklicem Canim Pahasina, Mualefetde kazanirda Kutlarim sonucda DEMOKRATIKDEN Kötüsü DEMIKRATI dir.

Dds

Ak parti istediğini alamadığında da seçimlerde, sandıklarda şaibe var diyecekmisiniz. Hiç sanmam. Sizin doğruluk anlayışınız istediğinizi alabilmek. İstekleriniz dışundaki her şey şaibeli. Sizin hakkınız açık oy gizli sayım.

Misafir

beyinsiz... Onun ne olduğu açıklandı daha neyin kafasındasın

dava

bizim davamız var sizin yok siz anlayamazsınız der gibi bakıyor

Mem

AA sonuçları TV net ye verdi sonuç RTE 52 alıyor. Ama AKP liler unutmayın Allah var zalimin karşısında mazlumun yanında elbet bu zulüm bitecek

Misafir

Aman gözünü bile kırpma.

Misafir

erken ağlamaya başlamışın.

Misafir

Sandığın başına seni oturtsalar, sen saysan yine de hile var dersin.

Kenan

Bu açıklamalardan anlaşılıyor ki, seçimlerde çok hile olacak ve YSK bu şaibeli sonuçları onaylayacak. YSK'nın hiçbir güvenirliği yok, adeta AKP'nin bir kurumu. O nedenle partiler ve halk oylarına sahip çıkmalı, referandumda olduğu gibi korkak davranmamalıdırlar, özellikle CHP ve İP

MİSAFİR

BİR SANDALYE ALIP BAŞINDAN BİRSANİYE AYRILMADAN KONTROL EDİLMESİ GEREKEN BİR ADAM.KESİNLİKLE GUVENMEYİN...

  • 1