BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Yıldırım ve Kılıçdaroğlu Meclis'te görüşecek

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Meclis'te bir araya gelecek. İki lider, Kerkük'teki son gelişmeler ile OHAL'in tekrar uzatılması konularını görüşecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Kaann ç

Yorum yapan yurtlar.Bir yabancı tarihçi terki Avrupalıları işkal etmek çok kolay fakat yönetmek zor.Çümkü özğürlüğüne düşlün der.Türkler içinde Türklerin vatanını işkal etmezk çok zor ettikten sonra yönetmek çok kolay der.ANLAYANA.Uygulama çok gerek değilse kaldırılsın! Normale dönelim.ARTIK hain FETÖTÜ BİTTİ.

Misafir

Fazla bilgi vermeyin bu CHP lilere çok güvenilmez.Agizlarinda bakla islanmaz.Aman dikkat.Sonra zirvalarini açıklarlar Türkiye zor duruma düşer.

Misafir

Ohal varmı yokmu zaten belli değil. Devam etsin bi 3. 5. Sene daha. Bize bi sıkıntısı yok sıkıntısı olanın zaten vardır bi katekullesi

asker

OHAL lin kalkması için ne bu telaş ? Ben vatandaş olarak hiç bir şekilde kendimi olağanüstü bir halde gibi hissetmiyorum.Bırakın devlet işini doğru dürüst yapabilsin.Suçlu kim varsa ortaya çıkarılsın.Fransada darbe girişimi olmamasına rağmen olağanüstü hal hala devam ediyor.

  • 1