BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.436,67

Yıldırım: Kimi millet için yürür kimi de ...

Binali Yıldırım, kimisinin millet için yürüdüğünü kimisinin de boşa yürüdüğünü ifade ederek CHP Lideri'ne göndermede bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Hakan ERDEN

İktidar bugün, içeride-dışarıda bu kadar sorunla uğraşıyor. Özellikle dış meselelerin bir kısmı çok ciddi, memleket meselesi babından. Hâttâ memleketin bekası düzeyinde. Yani adamların işleri başından aşkın, hepsi canını dişine takmış, memleket için var gücüyle çalışıyor, bir de chp'nin 'gündem değiştirme' egosuyla tertiplediği 'yürüyüş' tiyatrosuyla uğraşmak zorunda kalıyor. Arkadaş, ben hükumette olsam Vallahi de aklımı çıldırırdım, Billahi de.. Çoktan, KK ve ekibini, düştükleri sokaklardan kurtarıp, Demirtaş'ın yanında komşu yapmıştım. Beni asıl endişelendiren, bu chp, yürüyüşün nihayetinde, İstanbul'a (ya da Edirne'ye) ulaşınca, referandumun ardından ziyaret ettiği partilerin de desteği ile, hükumeti sarsma adına 'dev' bir miting düzenlemeleri. Mitinge izin çıkmazsa da sokakları hareketlendirmeleri. Yani bu chp, memleketin huzurunu bozmakta kararlı. Cenab-ı Allah, şu mübarek günler hürmetine, memleketimizi, milletimizi chp'nin şerrinden muhafaza buyursun. (Amin)

Misafir

İnsanlar yol almak için yürür, bunlar yol vermek için "vatan hainine, teröriste, devletimizin düşmanlarına yol vermek için yürüyorlar.

Misafir

bozkurt türk`ün. rabia mısır`ın sembolü değilmi?

Misafir

Toplumun neresinde adalet var? Tuz koktu. Yargıya güven yerlerde sürünüyor.

memocan

Sizin zamanında dışarı çıkanların hepsi menfaat ve çıkar için çıkanlardır. yada düşünemeyen

Hakkı SAYAR

Adil, Allah'ın isimlerindendir. Adalet için yürüyenler Allah'ın adil isminin tecellisi için yürümektedir. Bunu herkes anladı, bir tek AKP'liler anlamadı.

Misafir

Yae size ne oluyor bırakın yürüsünler.Neden rahatsız oluyorsunuz neyi çekemiyorsunuz? deyiverin anlayalım..

Yazan Tosun

Recep Bey Zaten hırçın ve kavgacı biri.. Sinirleri iyice bozuldu Türkiye’nin ekonomisine ve geleceğine zarar vermeye başladı…................... Derhal çekilmesi lazım.

altay tuba

kime zillet için,kimi zimmet için kimi himmet için,kimi şehvet için yürür.kemal kılıçdaroglu gibi beyfendi zatlar hiç bir şey beklemeden ya hak yada halk için yürür.

  • 1