BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

'Yerim destanınızı' diyen Yeliz Koray için karar çıktı

'Yerim destanınızı' başlıklı köşe yazısı nedeniyle gözaltına alınan bir yerel derginin yazı işleri müdürü Yeliz Koray, adli kontrolle serbest bırakıldı. Peki Yeliz Koray Yerim Destanınızı yazısında neler yazmıştı?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Kürşat

Sana göre zafer küçük, önemsiz olabilir. Saygısızlık yapmana gerek var mı? Bizler kemalizmin nice yalanına, baskısına, değerlerimize açtığı savaşa yüzyıl boyunca tahammül ettik... Sana baskıda bulunan da yok. Bu ne tahammülsüzlük, edepsizliktir ya hu!

Misafir

ne destanı bildiğin başkanlık propagandası.

Misafir

Sahte destan dediğiniz olmasaydı Türkiye ne yazıkki işgal edilecekti tabi sizler bunu yaşamadan inanmak istemiyorsunuz birde Amerikan askeri ülkemizi işgal etseydi buna çok sevinecek hainler varki oda başka bir mesele iyiki vatanı için canını hiçe sayan aslanlar varda içimizdeki hainler amacına ulaşamıyor.

rabia

bu kadını enaz 3 ay kodeste bırakacaktınız da aklı başına gelseydi...nedemeye saldınız yoksa sizdemi fetöye meyillisiniz hakim bey...

hatırla

250 şehit verdik ama bu kimseyi masum yapar mı?.Mesela şehit yakınınına söylenen şu sözü hatırla .''ne yapalım ağabeyin şehit olduysa.O da başka meslek seçseydi''.'

bir basit vatandaş

Yeliz Koray kızımıza cesaretinden dolayı tebrik ediyor, kedisini sonuna kadar destekliyorum. Buna DESTAN denmez, dense dense REZALET denir.

Misafir

15 Temmuz Tiyatrosu tayyip'e Istanbul ve Ankara'da kaybettigi oylari geri getirecek mi?........

Misafir

HAİNLER HER ZAMAN İÇİMİZDE VARDI VE VAR OLMAYA DEVAM EDECEK.ÖNEMLİ OLAN BU VATAN İÇİN CANINI VERECEK İNSANLARIN OLMASI.

tepe

alman gizli istihparat birimleri bu darbe girisiminin kesinlikle planli programli oldugunu burada öldürülen kisilerden sorumlu olarak bastaki kisilerin yargilanmasi gerekirken bu insanlarin birer kahraman gibi gösterilmelerine anlam veremediklerini bizzat basin karsisinda canli yayinda paylastilar

tepe

BÜTÜN DÜNYA BUNUN PLANLI BIR DARBE GIRISIMI OLDUGUNU ANLADI AMA BIZDEKI %50 hala zafer naralari atiyor..

alpler

250 insan öldü orada hain kadın

BURAK HAN

birde hala BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ YOK diye BİR YERLERİNİ YIRTARLAR YA ona gülerim

Misafir

Sallama bir gazeteciyi meshur ettiniz..Harcadiginiz Polis vaktine yazik..Buna israf edilen surede bir suc faili yakalanabilirdi..

Misafir

Farkli fikirlerin olmadigi yerde demokrasimi olur? Herkesin ayni seyi inanip soylemesi mumkunmu? Gazeteci istedigini yazar isteyen okur istemeyen okumaz.Isteyen hem fikir olur istemeyen Skeptik olur ..Devletin koydugu kurallari ihlal etmedikce ozgurluklerinde sonu yoktur..Bunun gecerli olmadigi ortamlarda darbeyi demokrasinin kurtulusu icin engellemekte soz konusu olamaz.Cunku demokrasi yoktur..Rejimi korumaktan baska birseyde degildir.

Kamil

İçindeki kini nefreti her seferinde kusmaya çalışıyorsunuz.Soruyorum...? Kendiniz gibi olmayanı hazmedemiyorsunuz.Elinizde hiç bir imkan olmadığı halde,olursa siz nasıl o savunduğunuz adaleti dağıtacaksınız? Dağıtmayacağınızı biliyoruz.Hani sizin bir zamanlarınızın adalet bakanı ne demişti? "Ülkücüleri mi hakim ve savcı yapsaydım." demişti.Bunları unutmadık ve unutmayacağız.Sahte çakma adaletçiler.

dede

bir köşe yazısı için ceza olmamalı..şidete davet yok...darbenin ardında abd var bunu unutmuş..yada 'akıl ' edememiş..en fazla salak denir..

gencoglu

veeeeee şeytan pes dedi artık bukadar olamz dedi ve yerini bu kamalist fetocüstlere bıkaktı

eser

bu hainlere gereği yapılmalı

miss

adalete güveniyorum demiş.yusuf yusuf işte.

Misafir

ülkemde fikir hürriyetimi var dediniz 12 eylülcüler bile daha demokrattı tv lerde kenan evren karikatürleri vardı

Misafir

AGZINA SAGLIK ...YERIM SAHTE DESTANINIZI...

SUSSSSSSSSSSSSSS.!!!

Pranga takılmamış mı ayağına.??

Turgut Şentürk

İnşallah bir suça ortak olur en yakın zamanda. Özellikle yedği bir şeyler konusunda.

Misafir

İşte yeni Türkiye, ileri demokrasi.Ağzını açarsan, hapiste bulursun kendini...

Misafir

Yazarın tutuklanması için önce ''29 ekimi yas 10 kasımı bayram olarak kutlayacağız'' diyen Ak Partili vekil Ela Kirazın tutklanması gerekir.